Annonse

UKENS…

En riktig god søndagskveld, rockstars ♥

Har dere hatt en fin dag?

Jeg har nå funnet sofakroken etter en herlig date med jentene, og tenkte at det nå var på tide å oppsummere uken som nærmer seg slutten…

UKENS CRAVING: 

Denne uken har jeg cravet indisk så vanvittig mye, at jeg har disket opp med Chana Masala hele FIRE ganger, haha. Nam, naaam, naaaaam.

20160328-channa-masala-recipe-8-2

UKENS FILM: 

Det begynner å bli noen år siden jeg så Ringenes Herre – en triologi jeg aldri i mitt liv trodde jeg skulle komme til å like. Jeg er nemlig ikke noe fan av overnaturlige filmer og den slags, men Ringenes Herre er rett og slett fantastisk. Nå har Dennis og jeg tatt fatt på filmene igjen, og på planen i dag står Ringenes Herre-maraton, et tonn med smågodt, sofa og pledd – perfekt!

Lord-of-the-Rings-

UKENS FAVORITTPLAGG: 

Det er ikke bare jeg som digger den nye hoodien som har ankommet sjappa, for denne har gått unna som varmt hvetebrød. Jeg hadde en følelse av at dere ville komme til å digge denne her, da jeg satt og designet den, og det er så ufattelig kjekt å se at det jeg lager faktisk faller i smak. Jeg begynner allerede å bli utplukket på størrelser, så her gjelder det å være kjapp på avtrekkeren, om dere ønsker å adde denne herligheten i garderoben.

Dere finner den HERPicMonkey Image-26

UKENS WANDERLUST: 

Hvor som helst, så lenge jeg finner farger, palmer, varme, og en strand, haha. Take me away…

tumblr_static_3_palm_trees

palms-light-day-via-sunday-kid-tumblr

tumblr-beach-backgrounds-hd-7099-7380-hd-wallpapers

UKENS LÅT: 

Eric Bellinger, ass… Han her snakkes det rett og slett for lite om – han er jo helt rå!

UKENS HØYDEPUNKT: 

Det kommer nok ikke som en overraskelse at ukens høydepunkt var da jeg stakk av med hedersprisen på Vixen Blog Awards. Å få selvese juryprisen var et solid skulderklapp, og et bevis på at jeg faktisk når ut med mine viktige budskap, og at min stemme teller. Jeg har sagt det før men sier det igjen; jeg kommer aldri til å slutte å kjempe for det jeg mener er riktig!

_MG_1420-2//Foto: Robin Bøe

UKENS INSTAGRAM: 

@iamfashionlaine leverer farger, spruddel, neon, happiness og feelgood i lange baner – jeg ELSKER denne profilen.

PicMonkey Image-18

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Delte jeg 10 tips til hvordan man kan gjøre forholdet litt gøyere, og disse tipsene deler jeg gjerne enda en gang. Vi har faktisk vært altfor dårlig på å pleie forholdet den siste tiden, så nå skal jeg faktisk lese gjennom mine egne tips, for å hente inspirasjon til noen hyggelige aktiviteter vi kan gjøre sammen denne uken ♥

571707_10_1392001914306-571707-12-1453485374837

1. REISE: Det er ingen hemmelighet at det er godt å komme seg litt bort, og det å reise på en etterlengtet ferie med kjæresten kan gjøre underverker for forholdet. De faste rutinene bidrar ikke akkurat til mye spenning i hverdagen, og litt spenning innimellom er helt nødvendig. Derfor… Kom dere ut på tur. Opplev verden, om det så bare er for en helg, eller om destinasjonen er en annen by her i Norge. Man trenger ikke reise så langt for å bryte opp i de hverdagslige rutinene, og for å tilføre litt ekstra gnist til forholdet.

2. PUB CRAWL: Det er faktisk viktig at man kan nyte alkohol sammen, uten at verken den ene eller den andre slår seg fullstendig vrang, og blir helt utilregnelig. Å dra ut med kjæresten kan være ekstremt moro, og noen av de gøyeste kveldene jeg har hatt ute på byen, er de kveldene jeg har tilbragt sammen med mannen. Bli enige om en dag dere legger ut på en pub crawl. Ta en øl eller en drink på hvert sted dere havner, og dans dere videre fra bar til bar. Dans dere ihjel på siste stopp, og gå hånd i hånd hjem mens dere ler dere fordervet.

3. SHOPPING: Om man faktisk går inn for å dra på shopping sammen, kan man få det veldig gøy, men man må som sagt være innstilt på shopping, og i tillegg klar for å traske rundt. Det blir garantert dårlig stemning om kvinnfolket skal dra mannen med seg ooooveeeeraaaaalt, så legg en liten plan på forhånd. Så mye penger skal brukes, disse butikkene skal besøkes, og så skal det legges inn noen gode pauser underveis, hvor dere kan hygge med en matbit og noe godt i glasset.

4. KINO/FILM: En kinodate, film, eller seriemaraton er og blir en klisjé, men det må med på listen! En film hjemme utrolig hyggelig, og jeg anbefaler virkelig å se dokumentarer sammen. Da kommer man liksom enda tettere hverandre, om det er en historie som virkelig fenger, og i tillegg blir man enda bedre kjent. Har man ulike synspunkter innenfor diverse felt, kommer det godt frem når man ser en dokumentar, og det kan bli spennende og interessant med en liten diskusjon, om man skulle være uenig.

5. AKTIVITETER: Ta en tur på Oslo Gladiators, Megazone, eller en skytebane for å gjøre noe helt utenom det vanlige. Evt. kan dere prøve en klatretime sammen, eller rett og slett en runde squash. Det er ikke feil å sumobryte med kjæresten iført svære sumodrakter, eller være helt apekatt i klatreveggen. Fysisk aktivitet sammen, som ikke nødvendigvis er en gørrkjedelig time på treningsstudio, kan fort bli veldig morsomt! Latter garanteres!

6. DATE NIGHT: Innimellom MÅ man faktisk sette av en kveld til en real date. Enten en date hjemme, hvor dere setter dere ved bordet, skrur av TV’n, og faktisk kommuniserer over et hyggelig måltid, eller en kveld hvor dere stikker ut på favorittrestauranten, for å nyte en bedre middag. Det betyr så mye å opprettholde den gode dialogen i forholdet, og den opprettholdes best når man prater med øyekontakt.

7. TURIST I EGEN BY: Om dere ikke er hungover på en solfylt søndag, kan det være veldig koselig å leke litt turist i egen by. Kle dere godt om det er kaldt ute, og gå ut for å utforske enten nabolag, eller typiske turistattraksjoner dere enda ikke har besøkt. Det er kjempegøy og interessant på enkelte museum, så hvorfor ikke tilbringe søndagen her, etterfulgt av en tur på café?

8. UNDERHOLDNING: Utforsk Bilettservice. Plutselig kommer man over festlig stand up, en rå artist som skal spille, et fett show, eller billetter til ett eller annet gøy innen sport. Gjør en greie ut av det hele, og stikk ut på middag før eller etter showet for en dag fylt med moro.

9. KOS PÅ HJEMMEBANE: Litt musikk, et brettspill eller kort, samt noe godt i glasset eller noe godt i skålen, er oppskriften på en hyggelig kveld som ikke koster skjorten. Det er så viktig å ta i bruk alt det hyggelige som faktisk befinner seg i skuffer eller skap, for litt variasjon i hverdagen. Det er også viktig å sette av tid til intim hygge. En deilig massasje, litt sengehygge, eller en lang dusj sammen, betyr mer enn man aner. Kroppskontakt er alfa omega!

10. HUSARBEID: Haha, ja! Dere leste riktig… Det å gjøre husarbeid alene kan være noe dritt, men med det samme man faktisk svinger seg rundt med mopp og støvsuger, sammen med kjærleiken, og musikken på full guffe, kan faktisk husarbeid bli litt vittig. Det er viktig å dele på ansvaret om å holde cribben fresh, og når man er to går det så mye raskere. Og når det omsider er ryddet og nyvasket, er det ekstra koselig å hygge sammen på hjemmebane.


Nyt resten av søndagen, fininger, og lad opp batteriene til morgendagen og en ny uke. I love you all ♥

Annonse