Annonse

UKENS…

Aloha ♥

Jeg glemte hele «ukens..» forrige uke, men nå er jeg back on track! 

BEGEISTRING:

Jeg er fortsatt i ekstase og full begeistring over at vi har kjøpt leilighet. Det har faktisk ikke gått opp for meg enda, og jeg må virkelig klype meg selv i armen hver gang jeg tar en titt på prospektet, for å faktisk innse at dette ikke er en drøm jeg snart skal våkne opp fra. Drømmeleiligheten er vår for pokker, og ingen ord i denne verden kan beskrive hvor sinnsykt mye vi gleder oss til å flytte inn. Jeg gleder meg sånn til å innrede og skape et koselig hjem, og ikke minst til å kjøpe nye hagemøbler til den store forhagen. HURRA!

WANDERLUST: 

Jeg har aldri vært i Thailand, som en av få, føles det som, haha. Jeg føler ALLE har vært i Thailand, det er liksom nesten like obligatorisk som SYDEN i alle varianter. Thailand byr jo på en rekke perler, og jeg har en stor drøm om å oppleve en eller flere av dem. Koh Lipe regnes som en av Thailands vakreste øyer.. Den er liten og den sydligste, og skal visst nok ha en avslappende sjarm. Jeg MÅ reise hit.. Aller helst i morgen, haha!

INSTAGRAM:

@__ehunter har en vakker profil, hvor alle bildene står i stil til hverandre. Det liker jeg svært godt! Jeg blir alltid inspirert av bildene som publiseres her, samtidig som jeg drømmer meg bort til varme strøk og palmesus.

LÅT:

Jeg kom plutselig over den nye låten til Snoop Dogg – California Roll, og jeg digger den. Klikk på bildet under for å høre!

LÆTTIS:

Okei.. INGEN TING er morsommere enn videoen under her, og jeg er så forbanna glad for at Mia klarte å fange det magiske øyeblikket. Øyeblikket hvor Bettyen trynte så til de grader, da vi hoppet rundt i bakgården på 17.mai. Hallingdans (?) har aldri vært mer funny, og jeg garanterer latter ved å trykke på play! Hahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha. Jeg ler meg ihjel!

WANTIE:

Er det én ting jeg har sjukt lyst på, så er det en hengekøye. Aller helst to store trær med en hengekøye i mellom dem! Det som er så deilig ved leiligheten vi akkurat har kjøpt, er den store uteplassen, og her skal jeg søren meg klare å få opp en hengekøye på et eller annet vis. Tenk så mye fresht vi kan gjøre med uteplassen, da!? Det skal bli en fargerik og deilig oase med herlige elementer. Åhåj som jeg gleder meg til å innrede!

CRAVING: 

Ååååå, jeg har hatt SÅ lyst på softis hele uken, men været har ikke akkurat vært spise-softis-vær. En slik en passer liksom best når solen skinner, med tre typer strøssel som jordbær, tutti frutti og sjokolade. Yummyyyyyy! Jeg skal spise så ekstremt mye softis når sommeren kommer, og ta enda flere bilder som det under her fra i fjor. 

Deilig uke!

Nå venter jeg bare på at mannen skal komme hjem fra Tyskland, sånn at jeg kan krype inn i kroken og bli liggende til i morgen. Nyt resten av søndagen, fininger ♥

Del gjerne noen historier fra helgen, jeg blir alltid glad over å lese hva dere driver med, juuuhuuuuu!

SMASK

Annonse