Annonse

UKENS…

Klokken har bikket tre på ettermiddagen, og Dennis og jeg ligger fortsatt i sengen. Det er jo det som er ferie, er det ikke vel? Å bare ligge strak ut, uten å gjøre en damn shit?

I går ble det full jubel, fest og moro, og vi klarte faktisk å holde ut helt til klokken fire… Det er jaggu ikke verst for å være oss som har en tendens til å sette litt for stor pris på innekvelder og max chill, haha.

Uken nærmer seg slutten, og det er på tide å å komme med en oppsummering…

UKENS JODEL: 

Hahahaa, og det er ikke kødd en gang ?

UKENS HØYDEPUNKT: 

Er hele denne vidunderlige turen til Praha. Vi nyter hvert sekund, har spist masse god mat, hatt strålende sol, og bare kost oss. Livet er flott!

UKENS BESTE BRUNCH: 

En av dere tipset oss om Moment Café her i Praha – en 100% vegansk bistro, hvor vi spiste lunsj i går. Dette var rett og slett en himmelsk matopplevelse, og hummusen vi fikk servert er noe av det beste vi noen gang har smakt. Falaffelen var også til å rope høyt hurra for, så her drar vi definitivt tilbake neste gang vi er i Praha.

Adresse: Slezská 62, 120 00 Praha 2

UKENS INSTAGRAM:

@ananewyork gir meg en haug av inspirasjon og reiselyst, og byr på en lekker profil med et hav av bilder som står i stil til hverandre. Her finner man også en god del snaps fra Miami, som gjør meg enda mer giret på vår Miami-tur. Egentlig skal vi reise 1. februar, men dessverre blir vi nødt til å endre avreise til et tidspunkt hvor ikke livet er så kaotisk som nå.

UKENS MEST LESTE INNLEGG: 

Var innlegget hvor jeg delte enda en video hvor jeg raser mot kroppspresset. Både videoen og innlegget har fått massiv respons, og ut i fra deres tilbakemeldinger, vet jeg at dette er en ekstremt viktig kamp. Vi MÅ gjøre noe, vi MÅ sette foten ned, og vi MÅ bli hørt. Takk igjen for deres viktige engasjement.

UKENS NYHETER:

Jaaa, jaaaaaa, jaaaaaaaaa! Verdens diggeste skjørt er tilbake i både butikk og webshop. Dette sweat-skjørtet er superdigg, comfy og fresht, og passer like bra til bare legger på sommeren, som til strømpik nå på vinteren. Et soleklart must i garderoben.

Dere finner det grå skjørtet HER og det sorte HER.

UKENS LÅT: 

Nå ble jeg plutselig litt usikker på om jeg har delt denne låten tidligere, men det får uansett bare være – denne låten er nemlig så awesome at den kommer til å være ukens favoritt, i flere uker frem i tid.

UKENS CRAVING: 

Hehehehe, dette er jo bare veldig merkelig, men jeg har hatt de sjukeste cravingsene på asparges denne uken. Asparges, liksom… Er det ikke rart? Jeg eeelsker asparges. Gi meg asparges hver dag for resten av mitt liiiiv!

//Foto: MatPrat

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Kunne jeg bjuda på litt outfitbilder av et veldig sprudlende antrekk. Det knallrosa skjørtet er fortsatt en favoritt, og dette var jeg iført senest i går. Roosaaaaa er livet, haha!

Nå skal vi hive på oss noen filler, og komme oss ut for å få i oss en matbit. Jeg tror jaggu det blir en mexikansk restaurant etter anbefaling fra en av dere, og jeg kjenner jeg får vann i munnen av tanken. En iskald Corona, burrito med bønner og giacamole slår ikke feil dagen derpå.

Hvordan har helgen vært, skjønninger? Har dere hatt det fint?

Much love ♥

Annonse