Annonse

UKENS…

Åhåj for en uke det har vært… En intens uke med masse på agendaen, men herregud for en bra uke. Vi har utrettet mye bra, dere og jeg!

I MEDIA DENNE UKEN: 

Jeg er så ubeskrivelig glad for at media endelig har tatt tak! Videoen min har gjort inntrykk, vi har nådd ut til folket med et viktig budskap, og denne uken har jeg fått muligheten til å snakke om det vanvittige kroppspresset på både God Morgen Norge HER, i Dagbladet HER, i Ettermiddagen på NRK mP3 HER, og i Låtpanelet på NRK P3 HER.

AKKURAT NÅ: 

Sitter jeg ved kjøkkenbordet, mens fingrene farer over tastaturet. På bordet står noen knallrosa nelliker som fargelegger denne grå søndagen, og jeg slurper i meg dagens tredje kaffekopp.

UKENS JODEL:

Hahahahahahahahahahahahaha ? ? ?

UKENS SERIE: 

Hahaha, jeg dævver av Karl Pilkington i An idiot Abroad. Han hater å reise, hater å oppleve nye ting hater folkt, og hater generelt på livet, og da er det så hysterisk at han som hater alt, skal ut å oppleve alle verdens hjørner. Dette her er så vittig, og du er garantert en god latter med det samme du trykker på play!

UKENS INSTAGRAM:

Jeg er så glad for at jeg kom over @awhimsywonderland på Instagram, for her er det et så happy, fargerikt og sprudlende bildearkiv, som rett og slett gjør meg glad. Her henter jeg både inspirasjon til interiør og DIY-prosjekter, i tillegg til reiselysten stiger hundre hakk. Love it!

UKENS LÅT:

Jeg hørte den nye låten til Store P for første gang i låtpanelet hos Christine på fredag. Da gav jeg den ikke mer enn 5 hjerter, men denne låten har virkelig vokst på meg i løpet av helgen. Nå går den på repeat, haha.

UKENS HAPPINESS IS…:

Best feeling ever ♥

Å DENNE DAGEN I FJOR: 

Var jeg i Hellas for å hjelpe mennesker på flukt, og på akkurat denne dagen fikk jeg virkelig føle flykningkrisen på kroppen. Å se nærmere 800 000 redningsvester på én og samme plass var rett og slett groteskt, og det gikk virkelig opp for meg hvor mange som faktisk hadde lagt ut på denne livsfarlige reisen. Krisen er langt fra over, og nå planlegger jeg en ny tur nedover – jeg er nødt til å bidra mer!

Nå skal jeg sette i gang et helsikens vaskemaraton her i heimen, og forhåpentligvis kare å nå bunnen av skittentøysurven i løpet av kvelden. Hva driver dere med i dag, skjønninger? Har dere en fin søndag?

Sees senere ♥

Annonse