Annonse

UKENS…

En riktig god mandagsformiddag, kjære venner ♥

Jeg håper dere har hatt en like fin helg som oss – vi har nemlig hatt besøk av en venninne fra Bergen, og har hygget max i hverandres selskap både ute på byen og her hjemme. Nå har Caroline reist hjem, helgen er over, og det er på tide å oppsummere uken som gikk…

…Film: Jeg er jo egentlig ikke spesielt fan av eventyrfilmer og den slags, men i går klarte Caroline og Dennis å lure meg til å se Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Åhåj for en fantastisk film – denne her likte jeg skikkelig godt, og jeg synes det var en super balanse mellom det bittelitt skumle, det vakre og det spennende. Har dere sett den?

…Wanderlust: Vi har aldri vært mer klar for å reise bort, enn det vi er nå, og det har faktisk gått så langt at Dennis og jeg opptil flere ganger om dagen, må lukke øynene og late som at vi er en annen plass enn her, haha. Nå drømmer vi om London og Las Vegas, god mat, friske drinker, romantikk, kjærestetid og max kos. Jeg har så lyst å reise at det gjør vondt!

…Glade: Det begynner å bli lysere ute, og det føles så innmari deilig. Det er ikke lenger bekmørkt frem til lunsj, og heller ikke mørkt allerede fra klokken tre. Vi går en lysere tid i møte, og det gjør noe med både energinivå og humør – HURRA!

…Irritasjonsmoment: Da Sophie Elise mekket ihop en video som et svar til min Nok er Nok-video, fortalte hun sitt publikum at jeg hadde sagt at de som hadde lagt seg under kniven var mindre verdt, og at de som er operert, ikke har lov til å få barn. De som har sett min video vet at dette ikke stemmer, men de som kun har sett hennes video, går jo nå rundt og tror at jeg mener dette.

Småbloggere og YouTubere har i etterkant laget videoer, hvor de igjen forteller sine følgere at jeg sier at de med dårlig selvbilde ikke har rett til å få barn. Altså!? Man kan jo trygt si at dette har eskalert noe så til de grader. Plutselig handler debatten ( i enkelte tilfeller) om noe helt annet som overhodet ikke stemmer, og det viktige poenget har blitt visket bort. Det irriterer meg noe så fryktelig, og det som er både feigt og latterlig, er at hun ene YouTuberen sletter alt av mine kommentarer på sin video, når jeg ber henne vise til når jeg liksom skal ha sagt dette i min video. Drama, drama, drama!

…Craving: Potet! Altså, haha… Jeg craver poteter i alle mulige former og utførelser. Røstipotet, bakt potet, potetbåter, og hash browns. Gi meg potet i fleng NÅ!

…Intervju: OMG! Vi fikk intervjue gutta bak Frenship da de var her forrige uke, og ikke bare lager de bra musikk – de er også superhyggelige og kjekke, hehe. Se hele intervjuet med dem under her.

…Tanke: Innimellom tenker jeg på hvor deilig det ville vært å bare forsvinne fra media, blogg og sosiale medier, selge cribben i Oslo, og bare flytte til en øde plass. Kanskje til et lite hus i Hardanger, med utsikt over fjorden? Med plomme- og epletrær i hagen, grønne omgivelser og, fjord, fjell og fuglekvitter? Åh!

…Låt: Shawty, ass! For en deilig låt av Turab feat. Satilmis.

…Mest leste innlegg: Siden jeg glemte forrige ukes oppsummering, inkluderer jeg de mest leste innleggene fra uke 7 også. I uke 7 var det nemlig mange viktige innlegg som ble publisert, da jeg enda en gang blåste liv i kroppspress-debatten. Under her er en liten oversikt over de mest leste innleggene, som nådde ut til så mange som rundt 200.000 mennesker. Som jeg sa i fjor, er kampen langt fra over – det samme gjelder i år… Kampen er nemlig langt fra over, og en kamp jeg aldri kommer til å slutte å kjempe.

…Kjiping: Jeg har ingen grunn til å klage over noe som helst, men akkurat nå er jeg inne i en periode som føles litt vanskelig. Det er mange løse tråder jeg ikke klarer å knyte sammen, og det er så mye som skulle vært gjort som jeg ikke har klart å finne tid til. Mailboksen er nok en gang ute av kontroll, det er uorden i alt av skuffer og skap, og jeg føler at jeg løper rundt i ring uten å få noe gjort. Livet mitt er kaotisk om dagen, rett og slett, og det blir jeg ekstremt sliten av.

…Instagram: Det er umulig å ikke bli inspierert av profilen til @teamwoodnote, og er det én ting hun er sjukt god på, så er det interiør. Nå drømmer jeg om kaktuser, ferskenrosa fliser på badet, gull og regnbuer i en skjønn forening. Kanskje jeg skal gjøre noen endringer her i heimen, når vi nærmer oss vår?

…På denne dagen i fjor: Hadde jeg bokstavlig talt en knallhard start på dagen, da jeg i følge innlegget jeg skrev klarte å dunke hodet i skråtaket på soverommet, på min jakt etter lader. Med all kraft moste jeg altså mitt eget hode rett i taket, og det førte til at jeg begynte å grine som et lite barn.

I dag har starten på dagen vært bedre enn i fjor, og jeg har enda hverken grått eller skadet meg, haha. *Ban i bordet*

…Åpningstider denne uke: Jeg har begynt med faste åpningstider i butikken på Grünerløkka, og disse åpningstidene gjelder altså hver uke fremover.

Adresse: Thorvald Meyers Gate 85

Nå skal Dennis og jeg gå i gang med å spille inn dagens YouTube-underholdning, så det er bare til å glede seg. Whoop whoop!

Har dere en fin start på dagen, skjønne venner?

Annonse