Annonse

UKENS…

Helloooo ♥

Sorry fraværet i går… Jeg lovet jo å stikke innom litt senere, men innspillingen tok forever, og vi var ikke hjemme før klokken to i natt. Det er derfor en langt fra uthvilt bergenser som skriver til dere i dag, og nå skulle jeg gjerne hatt helg, haha.

Om et par timer suser jeg til Horten for et sikkerhetskurs med Redningsselskapet, og før den tid må jeg finjustere en morsom video som skal publiseres litt senere i dag. Åhei hvor det går, sier jeg bare… Før jeg vet ordet av det, befinner jeg meg på en seilbåt ett eller annet sted mellom Kristiansand og Nordkapp, uten å skjønne hvordan jeg havnet der. Jeg blir helt stresset, haha.

Det er på tide å bjuda på en ukesoppsummering…

…Wanderlust: Anywhere but HERE! Jeg irriterer sikkert vettet av dere med all masingen rundt min kroniske reiselyst, men nå verker det mer enn noen gang tidligere, etter å komme seg langt bort fra Norge. Jeg vil til SYDEN… Til USA. Til Los Angeles eller Las Vegas. Til Spania, til Thailand, til hvor som helst, så lenge der finnes palmer og solskinn. LA frister noe voldsomt…

…Craving: I uken som gikk hadde jeg noen vanvittige cravings på burgere. Det er nemlig få ting som slår en superyummy vegansk burger, og det tror jeg jaggu at jeg skal servere til middag i kveld, Nam!

…Insp: Jeg synes det er SÅ gøy at såpass mange av dere har begynt å bruke Inps. Det er jo så kjekt å få et ansikt på mange av dere som leser og kommenterer denne bloggen min, og jeg koser meg glugg ihjel når jeg scroller gjennom bildene deres.

Logg inn på Insp HER, opprett en profil med invitasjonskode STYLECONNECTION og last opp et outfit-bilde av deg selv og din stil, om du er keen på å joine dette herlige universet. Som nevnt tidligere, er dette skikkelig low key, og man trenger ikke å være fashionista for å legge ut outfitbilder. Det er dette som gjør Insp så fett, at det er rom for å legge ut akkurat hva man føler seg komfortabel i, enten det er bestemors strikkegenser eller favorittpysjen, hurra!

…Høydepunkt: Å endelig kunne avsløre at jeg skal gi ut bok, ble definitivt ukens store høydepunkt – særlig siden dere faktisk ble så giret, og gav tidenes respons på denne nyheten. Tusen takk, folkens… Denne boken er til dere, kjære lesere, og jeg lover å ikke skuffe dere ♥

…Instagram: Som dere vet elsker jeg farger og inspirerende bilder fra alle verdens hjørner. @taylor_fuller leverer herlige bilder i fleng, som gir meg både reiselyst og et smil om munnen.

…Bilde: Dette bildet av Dennis og meg må nesten bli ukens bilde. Det er så mye som er feil her, men samtidig så riktig, haha. Fine, fine mannen min ♥

…Låt: Jeg elsker musikk fra 90-tallet, og Crush on You er intet unntak. Denne har gått på repeat de siste dagene, når jeg har hatt skikkelig opprydding i både skap og skuffer. Nå fikk jeg faktisk sjukt lyst til å danse, haha.

…På denne dagen i fjor: Var Dennis og jeg i London for en romantisk getaway. Vi var skikkelig sliten begge to, og hadde behov for en liten time off. Det har vi nå også, egentlig, og en helgetur til London hadde definitivt vært noe. Åh, Londooon – jeg elsker den byen!

Alright, nå må jeg svinge meg rundt her hjemme, så da sees vi litt senere. Måtte dere få en vidunderlig dag – jeg er SÅ glad i dere ♥

Klem i fleng

Annonse