Annonse

UKENS…

Mine fine, har dere en fin søndag? Her nyter vi en slow morning, og nå tenkte jeg det var på tide å bjuda på en oppsummering!

Dette var ukens

…Drink: Denne uken har det blitt noen friske drinker og gode cocktails i godt selskap, og de soleklare favorittdrinkene er Moscow Mule og Aperol Spritz. Begge to smaker sommer, og når man sipper på en slik nammis som det her, er det fort gjort å drømme seg bort til palmesus og bølgeskvulp.

…Film: HE HE, det kommer vel ikke som noen overraskelse at ukens film, og egentlig LIVETS film, er Skjønnheten og Udyret!? Herregud, den er så magisk. Såpass magisk at jeg så den for andre gang i går, haha.

…Jodel: Hahaha, every time! ??

…Høydepunkt: Caroline og jeg går way back, og hun er en av mine aller nærmeste venninner som jeg dessverre ser så altfor sjelden. Heldigvis tar hun en ekstra utdannelse som betyr noen langhelger i Oslo, og på torsdag sjekket hun inn her hos oss for andre gang i år. HURRA! Denne helgen har derfor gått med til max hygge i godt selskap, og det har vært så fint å ha henne på besøk.

…Wanderlust: Hver eneste dag vil jeg legge ut på en ny reise, og for hver dag som går blir jeg mer og mer desperat etter å komme meg bort. Akkurat i dag er det «hytten» i Spania jeg vil rømme til, og det hadde vært så ubeskrivelig digg med noen avslappende dager i Albir med den fine mannen min…

…Restaurant: I går var Caroline, Mia og jeg ute og spiste før vi skulle på kino, og klarte heldigvis å lure til oss et bord på stappfulle Kverneriet. Dette er stedet for burgerelskere – også for oss som ønsker noen gode veganske alternativer. Det nye veganske tilskuddet på menyen; Mexican Standoff, smaker halleluja, og vi koste oss ihjel med god mat og noe godt i glasset.

//Foto: DN

…Happiness is: 

 

…Best og verst fra blogg-Norge: Hehehe, jeg digger denne spalten som Victoria i 730 koker ihop til oss hver eneste uke. Den er så spot on og morsom, og ekstra stas er det jo når man selv blir nevnt, hehe.

…Låt: Åh, jeg digger den nye låten til Kevin Faye, som har stått på repeat her hos meg de siste dagene. Det er en perfekt låt når man skal rydde, og trenger litt motivasjon til å komme i gang,  eller når man bare vil tusle rundt med musikk i ørene.

…Instagram: @katewoznick byr på nydelige bilder, og hele profilen har en slags boho feeling over seg som jeg digger. Elsk i fleng!

…På denne dagen i fjor: Var det blitt varmere i luften enn på samme tid i år, og jeg kunne tusle rundt i t-shirt, denimjakke og bare ankler uten problem. Dette resulterte i outfitbilder og god stemning, som fortjener et recap i dag! Nå begynner jeg forresten å lure på hvor denne awesome denimjakken egentlig befinner seg!? Det er på tide med en opprydding i klesskapet ASAP!

Denne søndagen skal nytes til det fulle, og jeg skal faktisk ikke gjøre noe annet enn å chille i såffan, og spise så mye god mat at jeg blir kvalm, haha.  I dag står nemlig vegansk taco på menyen, og det er faktisk noe av det beste vi vet – yummy!

Måtte dere få en vidunderlig avslutning på uken, skjønne venner. Kos dere glugg ihjel, og husk på å lade batteriene til en ny uke.

Love you all ♥

Annonse