Annonse

UKENS…

Et solfylt hallo fra en solfylt hovedstad ♥

Det er på tide å bjuda på en real ukesoppsummering, etter flere timer med tekniske bloggproblemer. Takk for tålmodigheten, fininger.

Dette var ukens

…Savn: Det har uten tvil vært en tøff uke, og det føles så merkelig og grusomt at min lille baby ikke er blant oss lenger. Min lille Fokus! Er han virkelig borte? Innimellom går det liksom så bra – jeg smiler og ler, og er lykkelig, og det er rett og slett fordi jeg ikke tror at han er død – fordi jeg oppriktig tror at han er på en liten getaway hos mamma og Jon. Jeg blir helt knust hver gang det går opp for meg at det ikke er tilfelle, og jeg hadde gjort hva som helst for å få han tilbake…

…Wanderlust: Min favorittblogger, Kristin, er på ferie i disse dager, og etter å ha tittet på de herlige reisebildene hennes, har jeg fått kjempelyst til å oppleve nettopp dette hotellet på Gran Canaria. Det ser så avslappende og deilig ut atte hjelp, og jeg har max lyst til å sjekke inn her omgående, for så å bare ligge strak ut i en evighet, haha.

…Instagram: Max elsk på instagramprofilen til @ariellevey. Jeg blir inspirert til å reise, til å ta finere bilder, til å oppgradere hjemme, og til å nyte livet. Love it!

…Craving: Altså, vi får aldri nok av vegansk taco, og dette er en gjentagende craving hos både Dennis og meg. Det er jo så godt og så ufattelig enkelt å lage, og en middag som passer like bra på en fredag som på en mandag, yummy.

…Låt: Astrid S, ass! FOR en dame ♥

…Vurdering: Jeg har spart opp fryktelig mye klær, accessories og sko i løpet av de siste årene, og vurderer å arrangere et realt garderobesalg i nær fremtid. Er det stemning for dette? For i så fall mekker jeg ihop et arrangement på Facebook ASAP.

…Jodel: Hahaha ??

…På denne dagen i fjor: Hadde jeg akkurat blitt veganer, og mine blogginnlegg omkring min nye livsstil skapte mange reaksjoner og et stort engasjement. På denne dagen i fjor skrev jeg innlegget «En tøff kamp» , som jeg anbefaler alle å ta en titt på. Jeg er evig glad for at jeg tok dette valget for ett år siden, og flere innlegg omkring livsstilen er like rundt hjørnet. Stay tuned ♥

…Serie: Altså, The Office er så forbanna komisk, at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det er så mye dårlig humor som er så funny, og dette er en serie som garantert bringer frem både latter og smil. Jeg ler bare av tanken på hvor ufattelig klein denne gjengen her er, haha!

…Akkurat nå: Sitter jeg ute hos mammaen min. Ute i solen, faktisk, siden det tross alt er 15 varmegrader i vår deilige hovedstad. Her sitter jeg og titter utover Oslofjorden med kikkert, mens jeg slurper i meg dagens tredje kaffekopp. Det er både fint og vondt å være her ute i dag – fint fordi jeg tross alt tilbringer tid med den fine mammaen min, og vondt fordi jeg sjelden har vært her uten Fokus. Jeg savner han sånn!

Nyt ukens siste dag, vakre venner… Sees senere ♥

Annonse