Annonse

UKENS…

Helloooo ♥

Da var vi jaggu i gang med en ny uke, og før vi går løs på den, tenkte jeg å oppsummere uken som gikk. Dette var ukens…

…Craving: Jeg craver mye mums hele tiden, haha, men forrige uke gikk det mest i pasta med pesto… Altså, dette her er sååå yummy!

…Låt: Jeg elsker, eeelsker, eeeeelsker Frank Ocean, og når han og Calvin Harris lager musikk sammen, blir det liksom bare bra uansett hvordan man vrir og vender på det. Denne deilige låten går på repeat i disse dager, og det med god grunn – love it!

…Tanke: Nå er det bare snakk om dager igjen, til jeg drar til Kristiansand, og ut på Skattejakt. Snart skal jeg seile oppover hele kysten, og selv om dette blir en helt fantastisk opplevelse, blir det likevel vanskelig å være såpass lenge borte fra Dennis. Jeg er kanskje litt sippete nå, men vi er jo så knyttet til hverandre, og det å ikke skulle se han på halvannen måned, blir faktisk ganske tøft. Heldigvis skal jeg ikke være offline, og jeg har en følelse av at FaceTime kommer til å bli flittig brukt, haha.

…Jodel: Hahaha, tidenes!!!

…Inspirasjon: Jeg er i et grønn-blått modus om dagen, og har for øyeblikket lyst til å male halle husets vegger i ulike grønne nyanser. Grønt er jo en så herlig og fantastisk farge, og under her har jeg mekket ihop et moodboard som viser hvilke farger jeg kunne tenke meg å benytte meg av. So, sooo pretty!

…Høydepunkt:

…Wanderlust: Åh som jeg lengter etter en liten getaway med Dennis, før jeg reiser. Bare en liten tur til en koselig storby, hvor vi kan koble helt av, bare være sammen, spise god mat, og bare holde rundt hverandre i en myk hotellseng. Det hadde vært helt magisk!

…Instagram: Jamen hallo!! Akkurat sånn vil jeg bo – i en jungel, haha. @thejungalow viser hvor sjukt fresht det er å leve blant grønne planter og blomster i fleng, og nå har jeg satt opp et drivhus på ønskelisten. Altså, bare SE på det her… Helt magisk!

…Film: The Hateful Eight, herregud for en film! Quentin Tarantino skuffer aldri, og fikk med denne filmen både Dennis og jeg til å sitte klistret til skjermen i nesten tre timer. Filmpolitiet skriver at dette er 100% rent Tarantino-stoff fra ende til annen. Man kjenner igjen de tøffe figurene, den omstendelige dialogen og de blodige voldsutbruddene fra alle filmene hans, og der er vi helt enig. Dette var så spennende atte hjelp, og da filmen var ferdig, ble vi sittende og diskutere hva vi akkurat hadde vært vitne til. Denne filmen MÅ dere se!

…På denne dagen i fjor: Delte jeg litt informasjon om omkring min veganske handlekurv, og hva jeg pleier å kjøpe. Kanskje dette kan være interessant å lese igjen? I så fall finner dere innlegget HER. Jeg skal forøvrig komme med en ny oppsummering, hvor jeg snakker om det å være veganer… Tenk det, 1 helt år som veganer – tiden flyr!

Nå må jeg komme meg bort i sjappa for å rydde opp etter gårsdagen, og deretter går turen ut til Sandvika Storsenter for en festlig jobb… Deler en liten smakebit på Snapchat (Styleconnection) når jeg er der, hurra!

Måtte dere få en vidunderlig start på den nye uken, fininger ♥

Annonse