Annonse

UKENS…

Mine fine, happy tirsdag ♥

Nå sitter jeg og blogger fra bilen på vei til Farsund – timeplanen er ekstremt tight, og dessverre rakk jeg ikke stikke innom dere i går. Derfor tenkte jeg at det ville være lurt å kjøre til neste stopp fremfor å seile, og i tillegg var der ikke en celle i kroppen min som var keen på å nattseile i kuling og 2,5 meter høye bølger. For dere som er sjøvandt, høres jeg nok nå ut som tidenes pingle, men jeg blir så ekstremt sjøsyk, og er avhengig av å kunne sitte ute med horisonten foran meg. Og når jeg blir sjøsyk, klarer jeg ikke blogge eller i det hele tatt se på telefonen. The struggle is real, haha!

Her kommer i hvert fall en litt forsinket ukesoppsummering…

Dette var ukens…

…New in: Da vi var i Praha kom jeg over de kuleste sneakersene til min lille «nevø» ! Selvfølgelig måtte han få sine første Converse av filletanten sin, som foreløpig er et par nummer for store, hihi. Babyføtter er seriøst det søteste ever!

…Vårtegn: Åh, da jeg så nydelige cherry blossoms i Kristiansand på lørdag, fikk jeg et realt bevis på at våren endelig har meldt sin ankomst. Nå er den her, og heretter blir det bare varmere og deiligere ?

…Magasin: Det Nye kliner til med kroppsutgaven 2017, med selveste og kuleste Makeup-Malin på forsiden – den dama der er jo helt rå! Hele utgaven er uretusjert og fab, og jeg takket selvfølgelig ja da jeg ble spurt om jeg kunne tenke meg å skrive en kronikk til denne utgaven ♥

…Instagram: @jengotch leverer inspirasjon på høyt plan, og gir meg en god følelse og et stort smil om munnen. Åh, nå vil jeg ut å reise igjen, haha.

…Diggeste måltid: I går fikk vi besøk av en hobbykokk på båten, som viste oss hvor enkelt det kunne være å mekke ihop et deilig og sunt måltid. Til min store glede laget han en vegansk wok, som uten tvil er den beste woken jeg har smakt i mitt liv. Jeg lover å dele oppskriften videre med dere, med det samme jeg klarer å lure den til meg!

…Opplevelse: Vi opplever og ser så mye av dette praktfulle landet vårt, som jeg ikke en gang visste fantes. Vi finner den ene skatten etter den andre, og det å besøke Norges sydligste punkt, var uten tvil både spennende og magisk. Ryvingen Fyr, heter det her – en perle i vakre og sjarmerende Mandal, og turen ble guidet av en herlig fyr som i tillegg kunne lære oss litt av det unike Smoi-språket, som det er bare mandalitter som forstår, haha!

…Tanke: Det er helt rått å være på skattejakt, men jeg kjenner at det gjør litt vondt i viljen å være bortreist i påsken. Påsken er liksom så hellig – det er  nok mange av dere enige i, og jeg mener at påsken skal nytes med familie og venner, med lavt tempo, kos, påskegodt og øl i solveggen. Man skal lade batteriene til en ny arbeidsuke, og ikke jobbe fra tidlig morgen til sent på kveld, sånn som vi gjør nå, haha. Neida, jeg klager overhodet ikke, men kjenner bare det gjør litt ekstra vondt å være borte akkurat denne uken…

…Smil: Min partner in crime på denne turen, Cathrine, er et eneste smilende fyrverkeri, som alltid sprer masse god og glad energi rundt seg. Jeg kunne virkelig ikke hatt en bedre partner på denne skattejakten, enn henne!

…Jodel: Hahaha, herregud så teit. Men åh, så morsomt ??

…Savn: Herregud, vi er bare fire dager ut i prosjektet, og savnet etter dem hjemme er allerede stort. Ekstra stort savn på lille Jax – han kommer til å bli så stor når jeg er borte, og jeg gleder meg sååå til å se han igjen i mai.

…På denne dagen i fjor: Spiste jeg en nydelig og fargerik frokost, mens jeg klaget over nakkesmerter etter ivrig headbanging på dansegulvet i helgen, haha. Frokosten bestod av følgende ingredienser, og noe som frister noe voldsomt til gjentagelse. NAM!

1/2 avokado • 2 knekkebrød • Cherrytomater • Salt & pepper • Salat • Vegansk ost (Wilmersburger) • Smoothie laget av banan, eple, jordbær og bringebær

Båten ankommer Farsund rundt 12 i dag, og deretter har vi nok et sjukt spennende program. Følg med på Skattejakten.LIVE på Facebook, for å få med dere hva og hvor der skjer, hurra! 

LOVE YOU, guys – dere er best ♥

Annonse