Annonse

UKENS…

To dager for sent, men bedre sent enn aldri… Ikke sant? Her kommer omsider ukesoppsummeringen dere har ventet på, yay!

…Skulle ønske: I fem år nå, har jeg sagt til meg selv at det neste år blir Coachella, og hvert eneste år kommer både april og Coachella altfor fort, og så står jeg der og bare: «Pokker! Jeg tar det neste år!» … Denne gangen mener jeg det – neste år SKAL jeg på Coachella. Punktum, finale, end of story.

…Serie: De av dere som har fulgt med på Prison Break, fikk med seg at avslutningen på siste sesong ikke var noe særlig hyggelig, og at det nå har kommet enda en ny sesong, er rett og slett helt fantastisk. Fantastisk og stressende. 3 episoder er tilgjengelig så langt, og jeg klapper i mine hender av begeistring, selv om serien gir meg magesår og stress, haha.

…Craving: Jeg har fått skikkelig dilla på Smoothie Bowls – en hel evighet etter resten av befolkningen, men jeg havnet på Smothie Bowl-kjøret jeg også, haha. Det er jo søren meg det beste i hele verden, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke har laget det tidligere.

…Høydepunkt: Søndag var en skikkelig familiesøndag, og jeg var så heldig å få være med Stine og mannen, lille Jax og bonusdatteren på en kreativ og superhyggelig sammenkomst på et keramikkmaleverksted på Løkka. Det var nemlig på tide at med hånd-og fotvtrykk av lille Jax, og det hele ble en vidunderlig og spesiell opplevelse – en av de beste søndagene ever ♥

Lille, nydelige Jaxon! Verdens fineste baby!

…Jodel: Altså, jeg ler på meg brokk! Dette her er så humor atte hjelp ?

…Låt: «Fy Faen» topper Spotify, og det med god grunn. Denne låten er umulig å ikke digge, og den spilles på repeat her hjemme. Fy faen, for en bra låt!

…Gledelige gjensyn: Tidligere i uken, seilte vi inn til min vidunderlige hjemby, Bergen. Det ble naturligvis et gledelig gjensyn, og det var ganske så spesielt å ankomme Bergen via sjøen. Å seile inn i vågen er noe jeg aldri har gjort før, og en opplevelse jeg aldri vil glemme – selv om været var så som så, haha. Jeg tok jentene i crewet med på en obligatorisk Fløyen-tur, til vår alles store glede. Jeg både håper og tror at chicksa koste seg like mye som meg!

…Happiness is…: Oh yes indeed! Ingenting er så herlig som tipsy foreldre, hihi ♥

…Stroll: Løkka på en rolig søndag i solskinn er uten tvil magisk – det er ingen andre steder i hele Oslo jeg heller ville bodd, og det føles så deilig å befriende, å bare kunne gå ut døren og bli møtt av det her. Trenger jeg inspirasjon i hverdagen, er Grünerløkka et perfekt sted å begynne!

…Instagram: Her snakker vi prettiness overload! @bash_studio viser oss hvordan det skal gjøres, og inspirerer oss med sine nydelige og sukkersøte bilder. Love it!

…På denne dagen i fjor: Mekket jeg ihop verdens beste burger, og den skal jeg jaggu lage til middag i kveld. Oppskriften finner dere HER!

Nå skal jeg gjøre meg klar til et møte, og deretter blir det litt rydding og organisering før vi i morgen reiser nordover. Den lille pausen i Skattejakten grunnet dårlig vær, nærmer seg slutten, og i morgen går vi i gang igjen med å jakte på Norges vakreste skatter. Følg med HER, for å bli med på moroa!

Talk later, babes ♥

Annonse