Annonse

UKENS…

Hallaien, skjønninger ♥

Har dere hatt en fin søndag? 

Det går mot slutten av uken, og det betyr at det er tid for en ny runde «ukens…» Veldig gøy om dere deler noen av deres «ukens» ditt og datt, i kommentarfletet – det er jo så gøy å lese om livene deres!

BEGEISTRING:

Jaddaaaaa! Jeg har mistet tellingen over hvor mange mailer og meldinger jeg har fått, vedr. leveringsdato på verdens fresheste bikinier, og derfor har jeg åpnet opp for forhåndssalg på disse herlighetene. Jeg kunne bare ikke la dere vente lenger, selvom bikiniene ikke er på lager før 4. juni. Nå får dere i hvert fall muligheten til å sikre dere årets fresheste badetøy før det er for sent. Steike ta, nå er jeg begeistret!! Whooop whooop ♥ 

Dere finner dem HER!

 LÆTTIS:

Hahahha, det skal ikke mye til for at jeg får lættis, og bilder som dem under her, som bare popper opp i hverdagen er GULL verdt. Dette er funny stuff som har dukket opp på Instagram gjennom uken som har gått, og det er ingen tvil om at Insta-pinsta bidrar til en god latter. Jeg ler enda! Åhåj!!


WANDERLUST:

Denne uken har jeg drømt om Cali, og da gjør det ekstra godt å vite at Dennis og jeg skal tilbringe hele september i deilige California. Jeg gleder meg så sjukt, dere aner ikke.. En hel måned i favorittomgivelsene er langt fra feil, og en perfekt måte å avslutte sommeren på. Hurra!

INSTAGRAM:

You know me.. Så lenge jeg ser sommer, palmer, strender og litt trope, skal det ikke mer til for å få meg inspirert! Når det på toppen av det hele deles bilder av Hawaii, smiler jeg fra øre til øre, og profilen til @mermaidlove808 oser happiness og feelgood!

LÅT:

Okei.. Det er ingen hemmelighet at jeg er fan av Gabrielle, men altså.. Det er søren meg ikke rart, når dama er så RÅ som hun her. Den nye sangen hennes, «Mellom skyene» er noe av det beste hun har laget. Jeg ELSKER denne låten, som gir meg frysninger hver eneste gang jeg hører den. 

CRAVING:

Jeg har cravet pizza hele uken, spesielt pita-pizza, og det skal vi lage om ikke lenge. Jeg får vann i munnen av tanken. MMMMMM!!! Pizza 

Alright.. 

Da blir det masse yummy, film og kos her i cribben, før vi kryper til køys. Måtte dere få noen fine siste timer, før en ny uke inntreffer!

Takk for at dere er de fineste leserne i verden. Jeg er så glad i dere ♥

SMASK

Annonse