Annonse

UKENS…

Alooohaaa, superstars ♥

Ny uke, enda mer sommer, mandag, og snart Palmesus! Juuhuuu, jeg føler på meg at denne uken blir bra, men først må vi oppsummere uken som gikk!

Dette var ukens…

…Wantie: Jeg har sååå lyst på en like fargerik leilighet som Amina, bak Instagramprofilen @studiomucci. Makan for et fargeparadis – har dere sett noe så fantastisk? Jeg har fulgt henne på Instagram en god stund, og slutter aldri å la meg imponere og inspirere til å bruke enda mer farger i cribben.

…Happiness is..: ?

…Beste fest: Lørdag var awesome, og både Dennis og jeg koste oss glugg ihjel backstage på VG-lista. Solen stod høyt på himmelen, stemningen stod i taket, og vi hygget max i godt selskap. 10/10!!

…Jodel: Jodel er LIVET! Og denne her? Så sjarmerende tragikomisk, haha!

…Mest leste innlegg: Hehe, det er visst ingen tvil om at dere liker litt kliss, for ukens desidert mest leste innlegg, var innlegget; «10 ting jeg elsker ved deg«.

…Serie: Dennis og jeg ble ferdig med «The Keepers» i går – en dokumentarserie som tar for seg et drap på en nonne på 60-tallet, og en grotesk historie som omhandler brutale overgrep. Den er så grusom men samtidig så viktig, og vi ble faktisk sittende å snakke om det vi hadde sett, i en hel time etterpå. Fy faen, denne må dere se. Dere finner den på Netflix!

…Beste måltid: La meg bare si det sånn at grillmat aldri har smakt bedre enn den gjorde tidligere i uken. Vegan BBQ er søren meg så sjukt mums, og miksen av grillspyd med «kjøtt» fra Oumph!, kokt ris, grillet maiskolbe, en deilig salat med linser, samt vegans aioli, var rett og slett himmelsk!

…Hyggelige overraskelse: Nå er jo dette noe som skjedde for noen minutter siden, og ikke forrige uke som jeg egentlig holder på å oppsummere her, men det var så hyggelig at vi tar det med i oppsummeringen likevel. Dennis skulle nemlig bare en liten tur på butikken for å kjøpe snus, men kom jaggu hjem med rosa roser også – for en mann ♥

…Instagram: Det kommer nok ikke som et sjokk at denne ukens Instagram er @studiomucci, som nevnt over her. Jeg vil seriøst flytte inn i profilen hennes, og bli der for alltid haha.

…Låt: Altså, når du får Chris Brown, Usher og Zayn i én og samme remix, er du liksom garantert et bra resultat. Fy fader for en låt – akkurat passe cheezy, hah, men hjelpes så yummy!

…På denne dagen i fjor: Var vi fortsatt på tidenes USA-eventyr, og hadde nå kommet oss til Big Sur. Vo kjørte den nydelige strekningen langs Highway 1 mot San Francisco, og tok en liten pause på en av verdens nydeligste strender.

Når man sitter i bilen time etter time, er det slike praktfulle perler som dette her, som virkelig gjør kjøreturen verdt det. Noen strekninger er gørrkjedelig, men Highway 1 slår faktisk tar faktisk pusten fra deg. Det er så ubeskrivelig vakkert langs Californias stillehavskyst! Man må bare oppleve det selv, for disse bildene gir ikke i nærheten av et rettferdig inntrykk…. Det sier jo litt, ikke sant?

På turen oppover, tok vi en liten time out på Pfeiffer Beach. Denne stranden er så himla vakker, og hadde det ikke vært for den kraftige vinden, hadde vi definitivt blitt liggende i noen timer. Herregud så vidunderlig! Åh, vi går ALDRI lei av USA ♥

Jeg skal snart bort i sjappa for å fikse et par ting, så da vil jeg bare ønske dere en nydelig dag så lenge, så sees vi senere ♥

Nyt dagen!

Annonse