Annonse

UKENS…

Jeg er så håpløs når det kommer til disse ukessammendragene mine, men som jeg har sagt hundre ganger; bedre sent enn aldri, haha. Jeg vet jo at dere liker disse innleggene, og skal selvsagt fortsette med disse så lenge denne bloggen eksisterer – hurra!

Så… Dette var ukens

…Happening: På søndag var det jo som dere vet duket for et heidundrendes garderobesalg, og både klær og interiør gikk unna som varmt hvetebrød. Jeg var helt svett etter den første hektiske timen, men hjelpes så moro det var. Masse herlige folk, god stemning og gøy musikk på anlegget. Jeg har fortsatt to stativer igjen med moro, så da vet dere hvor dere skal gå om dere er keen på stasj fra grarderoben vår.

…Forandring: Yay – jeg har mekket ihop en ny header! En litt mer sommerlig en, som jeg synes passer bedre nå når det tross alt er sommer, hehe. Jeg har jo null photoshop-skills, men prøvde så godt jeg kunne å lage denne i et redigeringsprogram for rookies, haha. You like?

…Craving: Det er få ting som smaker bedre på varme solskinnsdager enn «Iron Man» fra Joe & The Juice! Nam, nam, naaaaam! Jeg elsker kombinasjonen av jordbær, kiwi og eple, som rett og slett knuller i munn – mums ♥

…Happiness is…: Oh yes indeed! ♥

…Vurdering: Hehe, jeg er vel kanskje kjent for å synes det er i overkant kjekt med forandringer på hjemmebane, og nå er jeg nok en gang stuck i en forandringsfase som jeg ikke kommer meg ut av, før jeg har endret hele stuen, haha. Jeg er så forbanna lei av både farger på vegger og mønster på puter. Jeg er lei av sofaen også, for den saks skyld, og craver så sjukt en real forandring. Kanskje i helgen? Hmmm, jeg får se hva jeg får tid til.

…Junk: Kan vegansk kebab smake like digg som vanlig kebab? JA! Er vegansk kebab bedre enn vanlig kebab? Oh yes – hundre ganger bedre. Dette har vært ukens craving, haha.

…Låt: Jeg har i flere år digget Disclosure, men det er først nå jeg har fått både øyne og ører opp for «F For You» ! Damn, for en fab låt!

…Instagram: Haha, jeg har lyst til å spise hele profilen til @allthecandythings! Det er så mye farger, godis og feelgood atte hjelp, og en hurra-meg-rundt-profil for alle oss som elsker farger – YAY!

…På denne dagen i fjor: Var vi i Rosendal – mitt favorittsted i hele verden, og det får meg til å bli litt trist over at vi ikke har vært i Rosendal denne sommeren. Heldigvis er ikke sommeren over enda, så vi skal virkelig prøve å få tid til en tur når vi er tilbake fra Spania. Memories ♥

Nyt dagen, så sees vi senere. Love ya!

Annonse