Annonse

UKENS…

Happy Monday!

Snart ferie, men først et sammendrag fra uken som gikk. Dette var ukens…

…Jodel: Hahahaha, so true!

…Wanderlust: Klokken tikker og nærmer seg avreise til Spaaaaniiiiiaaaaa! Herregud som vi gleder oss, og ukens wanderlust er selvsagt Spania og Albir.

…Produkt (sponset): Altså, har dere sett en vakrere leppestift? Dette må være det fineste jeg har i sminkevesken, og også det diggeste. Denne nydelige leppestiften dufter himmelsk og blir rosa på leppene. Helt magisk! Dere finner den HER!

…Instagram: Herregud så nydelig profilen til Arielle Vey er – dette her er så vakkert, harmonisk og inspirerende atte hjelp! @ariellevey er virkelig en one to follow!

…Inspo: Inne på Coop sine nettsider finner man jaggu mye bra inspo til hva man kan lage på kjøkkenet, og med det samme jeg kommer hjem fra Spania, skal jeg prøve meg på ovsristede kikerter. Altså, dette ser jo så sjukt yummy ut!

…Låt: Åh! Alle oss som er født på 80-tallet husker denne låten, og jeg husker den aller best fra min favorittfilm over alle favorittfilmer; Frida med hjerte i hånden! Noen av dere som husker denne låten? Herregud – nostalgi på høyt plan!

…Antrekk: Jeg fikk omsider skvist inn en outfit-post forrige uke, og hvis dette er noe dere er keen på å se mer av, skal jeg virkelig prøve å prioritere noen outfit shoots fremover. Se alle bildene HER.

…Craving: Den siste uken har jeg hatt så sjuke cravings på iskald Coca-Cola. Det gjør heller ingenting at selve boksen er fresh i seg selv, og dermed superduper bloggvennlig, haha.

…Mest leste innlegg: Innlegget «Et liv uten barn?» har tatt helt av, og nådd både Se og Hør og Dagbladet. Dette er et så vanvittig viktig tema, og det ser det ut til at flere er enige i!

…På denne dagen i fjor: Hadde jeg sjukt mye på planen, og fartet fra det ene stedet til det andre. Jeg delte en del snaps fra denne dagen, som jeg med glede deler på nytt i dag – ett år senere. Tiden flyr!

Jeg stenger sjappa klokken 15 i dag, og deretter setter vi kursen mot Gardermoen og SYYYDEN! Ferien er snart i gang, og jeg har aldri gledet meg så mye til ferie som nå – dette skal bli så deilig!

Har dere en fin dag, rockeboller?

Annonse