Annonse

UKENS…

Oj… Gikk denne søndagen latterlig fort eller? Plutselig var klokken snart halv elleve på kvelden, men før jeg kryper til køys må jeg jo selvfølgelig dele denne ukens oppsummering med dere!

Dette var ukens…

…irritasjonsmoment: Jeg blir så irritert på Bymiljøetaten, og for at de ikke klarer å brøyte sidegatene. Utenfor hos oss er det ikke brøytet siden starten av januar, og hadde det ikke vært for at jeg har kjørt bil med firhjulstrekk den siste tiden, hadde vi ikke hatt sjans til å verken parkere, eller til å få ut fra parkeringen. Under 30 cm med snø og slaps ligger et tjukt lag med klink in – livsfarlig er det, faktisk!

…tanke: Jeg tenker mye på navn til mini som ligger i magen, og kan ikke fatte hvorfor det skal være så innmari vanskelig. Kanskje vi bare blir nødt til å se han før vi bestemmer oss? Samtidig hadde det vært så fint å finne navn før han kommer, sånn at man liksom kan knytte seg mer til han… The struggle is real!

…tilbakeblikk: Jeg har vel inkludert Mexico i hver eneste ukesoppdatering de siste ukene, haha, men altså… Hvordan kan man la være når man ser bildene som jeg har valgt å inkludere i dette innlegget? Makan! Akkurat her var vi for nøyaktig ett år siden… Guri land så deilig det hadde vært å være der denne vinteren også! Kanskje neste år? Håper disse bildene gir dere litt varme i kroppen!

…serie: Denne uken har vi sett «I hodet på en kriminell» som ligger på Netflix. Spennende, men samtidig så grusom! Her får man møte noen av de mest ondskapsfulle kriminelle, og man lurer jo egentlig bare på hvordan det kan gå så fryktelig galt! Her snakker vi true crime på sitt mest grusomme!

…låt: Åh, jeg elsker denne gamle klassikeren fra 1990. «Hold On» er en skikkelig sing-along-song som passer perfekt på badet når man gjør seg klar for en ny dag!

…avsløring: Endelig kunne jeg avsløre hva jeg drev med i sommer! Jeg var en av tre deltakere som sjekket inn på «Torpet» , og episodene kan dere se på Sumo. Det var litt av en opplevelse å være «fanget» på et sted som dette med kun to andre mennesker, men det ble en helt spesiell opplevelse jeg ikke ville vært foruten. Jeg elsker jo alt som er gammeldags, og dette tok meg tilbake til somrene på hytten med utedo og fjøset nedi veien. Memories ♥

…TV-program: Det er ikke bare «Torpet» som har snurret på skjermen denne uken… Også 4-Stjernes Middag har vært en favoritt hos oss. Jeg synes det ble en kanonfin uke med en nydelig gjeng, og ut i fra tilbakemeldingene jeg har fått, er jeg ikke alene om å mene dette. Veldig kjekt å høre at dere koste dere med fire flotte episoder denne uken! Om du ikke fikk det med deg, kan du se episodene her.

…mål: Det er litt flaut at målet for uken som nå snart er over, ikke ble nådd! Det var nemlig å bli ferdig med babyrommet, men til mitt forsvar, så har dette rommet vært forbeholdt en av Dennis sine kompiser fra Stavanger. Babyrom ble brått gjesterom da han flyttet inn på torsdag, men i løpet av uken vi nå går inn i, skal vi nok komme litt nærmere målet. Jeg dør etter å få opp tapeten – den er helt VILL!

…cravings: Jeg har hatt litt cravings på varm havremelk med kanel denne uken, men det er nok bare fordi jeg har vært så pjusk. I tillegg kjente jeg bare smaken av de fire første koppene, haha… Nå er smaksløkene fullstendig svekket, og jeg hater det!

Plan for den kommende uken: I morgen formiddag reiser vi til Bergen for både business og pleasure! Vi skal på møte med managementet vårt, og i tillegg er agendaen fylt opp av samvær med både familie og venner. Vi gleder oss stort begge to, så nå håper jeg det blir et bittelite gløtt av sol, selv om jeg inners inne vet at vi ikke kommer til å være så heldig, haha. Bergen, ass!

Sov søtt når dere kommer så langt, så sees vi igjen i morgen ♥ Love you all!

Annonse