Annonse

UKENS…

Ojsann.. 

Plutselig var det over et døgn siden sist jeg var innom, men det går fint.. Sant vel? Hele gårsdagen gikk med til fest og moro, og selvom jeg tok med kameraet, glemte jeg å bruke det – sånn går det når man er for opptatt av å kose seg, hehe! 

Her kommer et sammendrag av uken som gikk..

MOTIVASJON:

Nettbutikken er min store motivasjon om dagen, og jeg gjør så godt jeg bare kan for å oppdatere den, og i tillegg fylle den opp med nye varer. Hver bidige krone går til produksjon av styles, og i disse dager ramler det inn med masse deilige produkter som jeg håper vil falle i smak. Bikinisalget har tatt helt av, forståelig nok da vi snakker ÅRETS fineste bikinier, og det er ingenting som gjør meg mer lykkelig enn å se at dere liker det jeg designer. Takk for interessen og engasjementet. Det betyr så mye, dere aner ikke!

LÅT:

Jeg digger Jason Derulo, og jeg smiler fortsatt av tanken på hvor gøy Dennis og jeg hadde det, på konserten hans på Ibiza i fjor sommer. «Want to want me» er så fengende og herlig, og når jeg hører denne klarer jeg ikke la være å rocke litt på dansefoten, haha! 

 WANDERLUST:

Ojojoj!! SOM jeg drømmer om å komme meg til Jamaica! Denne destinasjonen har lenge stått på bucketlisten, så nå gjelder det å finne tid i kalenderen, spare penger og gjøre litt research om denne vidunderlige destinasjonen. Er det noen av dere som har vært der før? Eller som kanskje drømmer om dette reisemålet, like mye som meg? Jeg MÅ dra til Jamaica, og satser på en tur i løpet av vinteren 2016. 

HØYDEPUNKT:

Det er ingen tvil om at ukens soleklare høydepunkt, var da vi skrev under på kjøpekontrakten. Leiligheten på nedre Grünerløkka er offisielt vår, og nå er det bare til å begynne å glede seg til flyttekaos og flyttekos. Det skal bli så deilig å flytte inn i noe som er helt eget, og at vi faktisk betaler ned på vårt eget lån fremfor en annens. Jeg tør ikke tenke på hvor mange tusenlapper som har gått rett ut av vinduet de siste to årene jeg har leiet her på Løkka, men samtidig har det vært så sjukt verdt det. Løkka i mitt hjerte!

INSTAGRAM:

Ah! @goldfish_kiss, ass.. Feelgood all the way!

INNKJØP:

Jeg har snopt meg noen nye heels, litt chunky heels som er behagelige å gå i, samtidig som jeg får noen ekstra centimeter på høyden. Jeg elsker snøringen – det gjør skoene superfreshe, og disse er like perfekt til jeansen som til kjolen. Prisen var heller ikke ille, så da er det jo bare til å rope høyt hurra!

Disse skal brukes på ELLE-festen neste uke, så nå gjelder det bare å finne noe å kombinere disse skoene med. 

Shoes HER

CRAVING:

Okei.. Er det én ting jeg aldri får nok av, så er det edamame bønner.. MY GOD!! 

Har dere smakt dette? Man får som regel bestilt en skål med slike bønner på asiatiske restauranter, og jeg kan med hånden på hjertet si at disse bønnene er noe av det beste jeg vet. De serveres som oftest dampet og lettsaltet, men noen ganger kan man også velge en mer spicy-marinert variant. Yummyyyy!! Dette er så digg, jeg elsker disse bønnene, og har en evig craving på disse. NAM!

LÆTTIS:

Her forleden var jeg på date med Gabrielle. FOR en dame. FOR en kveld! Vi utveklset gode og morsomme historier – noen mer kleine enn andre, som resulterte i total latterkrampe for begge to. Jeg lo så jeg grein, og måtte gjennom hele daten, sitte klar med servietten for å tørke lattertårene. Jeg er hundre prosent sikker på at en god latter forlenger livet, og ingenting er kjekkere enn å le til tårene spruter. Hahahahhaahh!

Herlig, herlig uke!

Fortell meg litt om deres, da.. Hva var ukens høydepunkt eller ukens nedtur?

Klem i fleng ♥

Annonse