Annonse

UKENS…

Hallaisen, vakre venner ♥

Enda en uke går mot slutten, og da er det på tide å komme med en aldri så liten oppsummering.. Jeg glemte jo hele greien forrige søndag, så nå har jeg lagt ned ekstra energi i denne runden. Det er så herlig å «tvinge» seg selv til å tenke litt ekstra godt over hva som faktisk gjorde smilet bredere i uken som gikk, og under her kommer et realt sammendrag av ukens ditt og datt.. 

INSPIRASJON:

Hehe.. I det siste har jeg vært i et helsikens 90-talls mood, og kjenner at jeg lengter tilbake til denne glade tiden. Min største inspirasjon om dagen er Spice Girls (nå ler jeg høyt), og da tenker jeg både på den fabelaktige musikken, og selvfølgelig de stygg-kule klærene. Det har gått så langt at jeg er keen på både den schtøgge buksen til Mel C og den gule genseren til Geri, men på toppen av ønskelisten troner de hvite buffaloskoene til Emma. OMG! 

WANDERLUST:

Det har kommet frem i disse ukesoppdateringene at jeg drømmer om å reise til vakre destinasjoner i Norge.. I dag er det en roadtrip som står øverst på ønskelisten, og jeg ønsker å kjøre innom både Baldersheim, Våge, Hardanger og Rosendal.

De av dere som «kjenner» meg godt, vet at jeg har herlige minner fra deilige Baldersheim og Våge, da vi ferierte her hver eneste sommer gjennom hele barndommen. I Baldersheim hadde vi nemlig hytte, som dessverre ble solgt for noen år siden, men minnene vil aldri forsvinne. Jeg har så lyst til å vise Dennis denne vidunderlige lille bygden, og i tillegg invitere han på en date på Mandelhuset på Våge. Herregud for en sjarmerende restaurant!

Åh.. En hel uke med vakre destinasjoner, uendelige mengder softis, god mat, reker og hvitvin? Ja takk! Nå skal jeg gå i gang med planleggingen, og jeg satser på at vi får til en slik tur i løpet av juli.

LÅT:

Janet Jackson, ass!

FOR en dame.. Denne uken har Got Til It’s Gone gått på repeat – jeg elsker denne låten!

WANTIE:

Dette kommer ikke som et sjokk med tanke på ukens inspirasjon, men jeg har altså så lyst på noen 90’s Buffaloes at det gjør vondt. Jeg SKAL ha fatt i to-tre par, og det ene paret bør være av typen under her.. Assååå.. Buffalo platforms med knallfarget camo print?? Jeg dør!

Jeg MÅ ha noen sånne, hahaha!

INSTAGRAM:

Det var min fine venninne, Ida, som tipset meg om profilen under her, og jeg startet å følge @embrajulie umiddelbart. Ekstra gøy at hjemmet hennes også er vist frem i denne utganven av Det Nye Interiør, og Julie inspirerer meg til å male veggene i den nye leiligheten vår i knallfarger. Steike ta.. Nå blir det fargefest!!

LÆTTIS:

HE HE HE HE HE… Jeg har så dårlig humor, men dette bildet tar knekken på meg. LOL!

CRAVING:

Det kommer ikke som et sjokk at jeg er en sucker for pæreisen til Diplom Is! Jeg har spist så mange av denne isen denne uken, at jeg har mistet helt tellingen.. Dette må være verdens beste saftis! YUMMY ♥

BESTE INNKJØP:

Jeg så for meg at det ville være sjukt fett med rosa flamingoer på StyleConnection fotoshooten, og letet internettet rundt for å finne noen.. SE hva jeg fant.. De rakk dessverre ikke frem i tide, men det gjør ingenting. Disse skal pryde hagen vår når vi flytter i august, i tillegg til å være den perfekte rekvisita i f.eks. bloggposter.

Det var ikke bare disse deilige flamingoene jeg ende opp med å bestille, for nettsiden jeg fant dem på har så mye fint at det var vanskelig å styre seg, haha. Verdt en titt!

BEGEISTRING:

Gud og fader så begeistret jeg ble da jeg fikk se det endelige resultatet av fotoshooten.. Jeg følte meg så stolt og takknemlig, og bildene kunne ikke blitt bedre! Flere bilder ser dere HER, om dere enda ikke har fått med dere det magiske resultatet. Juuuhuuuuu!

HOBBY:

HE HE HE!!

Nå kan jeg bare farge håret grått og få meg en permanent.. Og så kan jeg sette opp «Den store kryssordboken» på ønskelisten. Jeg går i mine besteforeldres fotspor, og har nå fått dilla på kryssord. For nybegynnere, selvfølgelig, haha. Jeg ler meg ihjel!

What a week!

Fortell meg noe fra uken som har gått, da!? Hva var høydepunktet, og hva var ukens nedtur? Var det noe som lokket frem latterkrampen? 

Nyt søndagen så lenge, så skravles vi senere!

LOVE YA  ♥

PS! Nå er endelig det superpopulære Sweat Skirt i sort tilbake på lager. Tilgjengelig i ALLE størrelser!

Annonse