Annonse

UKENS…

Folkens? 

Har dere innsett at juni nærmer seg slutten? Ikke nok med at enda en uke snart er over, men det er søren meg måneden også. Jeg blir helt satt ut over hvor fort tiden flyr forbi.. Før vi vet ordet av det skraper vi is av bilen, men først har vi heldigvis noen måneder igjen med sommer og feelgood all the way. 

Det er på tide å komme med den ukentlige oppsummeringen av uken som har gått, og under her får dere et realt sammendrag. Denne uken har vært et eneste stort høydepunkt, og jeg sitter igjen med et bredt smil og glad energi.

CRAVING:

Denne uken har jeg cravet mexikansk mat, og turen på Tijuana tidligere i uken var derfor midt i blinken. I tillegg har jeg fått lekt meg litt på kjøkkenet, og gjett hva jeg klarte å mekke ihop? Quesadillas med kylling og hjemmelaget guaqamole.. Som smakte godt! Jeg ble faktisk litt satt ut, haha!

INSTAGRAM:

@beachysummerlife bugner av glade, vakre og sommerlige bilder, og en svingom innom denne profilen gjør alltid noe med humøret. Absolutt verdt en titt!

LÅT:

Jeg er fortsatt på Janet Jackson kjøret, og helt avhengig av den deilige musikken hennes fra back in the days. Denne uken er det All For You som har gått på repeat, og jeg digger den. Fredagen toppet seg så til de grader, da denne plutselig ble spilt på full guffe mens vi satt ute i solen på Lektern. Ferske reker på tallerkenen, iskald hvitvin i glasset, havutsikt, sol i fleisen og Janet på høytaleren. Magisk!

LÆTTIS:

Hahahah, den villeste latterkrampen denne uken oppstod grunnet den elleville jakkebommen.. Herregud som vi lo!

FLAUSE:

Okei, dette er ikke noe som skjedde denne uken, men en tidligere hendelse som jeg akkurat kom til å tenke på. Dette skjedde da jeg bodde i Bergen, og dette er FOR flaut til å ikke dele med dere, selvom det er noen år siden. Ojoj, er dere klar? 

Dere vet når man noen ganger bare vrenger av seg alle klærene sant? Typ når man skal gå å legge seg, og så vrenger man av seg både bukse og truse i samme slengen.. Vel.. Når man vrenger buksen og trusen på denne måten, har trusen en tendens til å bli stuck i buksebeinet, og hvis man da glemmer at man brukte denne buksen i går, og velger å ta den på seg når man skal ut for å gjøre noen ærend, tenker man ikke over trusen som kanskje ligger å lusker på innsiden. HE HE!

Hva gjør du når du da stikker innom Lefdal, tar en solid runde, og på vei ut ser at den brukte trusen din ligger midt i inngangen til butikken? Fanget opp av videoovervåking og en gjeng ansatte som står i hver sin kasse.. Hahahahah, dette skjedde med meg.. Der lå trusen min for faen.. Midt i inngangen! En brukt, sort, blondehipster, og den var det noen av de ansatte som måtte plukke opp for å si det sånn.. Jeg ble så satt ut av hele greien og SÅÅ flau, og jeg har vel aldri løpt fortere til bilen noen gang. Hahahaha, nå ler jeg høyt. Måtte dette aldri, ALDRI skje igjen!

Noen av dere som har opplevd noe lignende?

WANDERLUST:

Åh.. Nå går jeg bare å drømmer om ferie.. Den lille roadtrippen vår i Norge, først og fremst, men også den årlige turen vår ned til «hytten» i Spania. Vi koser oss like mye hvert eneste år, og både Dennis og meg gleder oss max til å tilbringe kvalitetstid med mamma og Jon i deilige omgivelser. Jeg elsker denne plassen! Vi er så godt kjent med området og det er en fryd å komme tilbake år etter år. Hurra!

INSPIRASJON:

Tokyo står på toppen av bucketlisten! Dette er en destinasjon jeg tror enhver bør oppleve en eller annen gang i løpet av livet, og er det én plass i verden du finner crazy fashion, så er det nettopp her.

Denne uken er det Tokyo Fashion som har inspirert meg mest. Den er i overkant crazy, men det er så deilig å se at enkelte mennesker kan gi så blanke F, og i tillegg være så insane kreativ, leken og fargerik. More is more, det er det ingen tvil om, og du kan fint gå rundt i Tokyo utkledd som en unicorn, haha. Tenk om vi kunne innføre mer av Tokyo her i Norge, da? My god så rått, og det er det jeg sakte men sikkert skal prøve på gjennom kommende StyleConnection kolleksjoner. Ikke totalt Tokyo-crazy, men i en litt mildere grad, haha. 

HØYDEPUNKT:

Som jeg nevnte i starten av dette innlegget, er hele uken i seg selv et eneste stort høydepunkt. Den har vært supersosial, og jeg har hygget i godt selskap med både venninner og venner her i Oslo, i tillegg til Caroline fra Bergen, og Bettyen, som var her frem til fredag. Sommeren ble kicket i gang for alvor denne uken, og jeg gleder meg til fortsettelsen og de kommende månedene. Hurra for livet!

Hvordan har uken behandlet dere, vakre venner? Snakker vi full sommer og feriemodus? 

Nyt resten av søndagen, så skravles vi i morgen. 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse