Annonse

UKENS…

Yoooo!

Er dere på ferie hele gjengen eller? Haha! Dere er jo så stille, men det skjønner jeg godt. Kan ikke lese blogg i 30 graders trope, vett, haha!

Det er på tide å oppsummere uken som gikk.. BOOM!

CRAVING:

Mmmmm.. Norske moreller! Yum, yum, yuuuuuuuuummyyy! Smaken, konsistensen.. Jeg får bare ikke nok, og kan spise meg både stappmett, kvalm og uvel på disse røde, norske, velsmakende og altfor gode herlighetene. Moreller gir livet mening, haha!

WANDERLUST:

Denne uken har jeg vært skikkelig keen på Las Vegas. Jeg elsker Veags.. Vegas er LIVET! Jeg elsker denne harry plassen midt ute i ørkenen, alle lysene, den grisete maten, og selvfølgelig gamblingen, haha. Det er faktisk ikke så lenge til Dennis og jeg befinner oss på et av Vegas’ mange casinoer, og jeg klarer nesten ikke vente til vi kommer frem!

GLADMELDING:

Det er søndag og på tide å kåre en ukesvinner i SOBAZAAR x StyleConnection konkurransen! Gratulerer så masse til @elineeliassen, som stikker av med et gavekort til en verdi av 2500NOK – HURRA!

Til dere andre deilige deltagere, så er det fortsatt hele tre sjanser igjen!

Last ned SOBAZAAR-appen på din telefon.
Lag en kollasj/board med dine StyleConnection-favoritter!
Publiser ditt board på Instagram hvor hashtags som #styleconnection og #sobazaar er inkludert. Du kan laste opp så mange boards du ønsker! (Har du ikke iPhone, kan du legge ut et bilde av ditt favorittprodukt fra shoppen, og tagge dette med samme hashtags)

LÅT:

Beaten, stemmen, låten! Swim Good er en låt som er superdigg å høre på til enhver anledning.. Perfekt i dag når jeg ligger utkjørt og slapp på såffan.. Frank Ocean kan kunsten å få meg til å senke pulsen – love it!

INSTAGRAM: 

@sophlog, you rock my world! Fytti rakkern for en glad, fargerik og sprudlende profil, og en svingom innom denne gjør det garantert i knallgodt humør! Jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg er supermisunnelig på den sinnsykt festlige pool float- samlingen hennes, og nå er samtlige herligheter klikket hjem fra ebay, haha!

NYHETSARTIKKEL:

Kanskje noen av dere har sett artikkelen på dagbladet.no allerede? Hvis ikke kan dere klikke dere inn under her for å lese mer om hvordan det gikk med PH-parene fra de tidligere sesongene.. Tenk at det bare er D-dawg og jeg som er sammen fremdeles da? Det er jo litt koselig, er det ikke? 

WANTIE / LÆTTIS:

Det kommer vel ikke som et sjokk at jeg har hatt sjuuukt lyst på opptil flere sjukt fete pool floats, og etter noen timers leiting fikk jeg søren meg klikket hjem noen slike fra ebay.

Det villeste var da Belinda fortalte at den siste og villeste, world wide fetisjen til flere tusen kvinnfolk, er å gnikke musa inntil slike floats til det går for dem, og da må jeg bare formidle at jeg IKKE er en av dem med en slik fetisj, og at dette IKKE er hvorfor jeg er keen på floats. Hahahahahaha, jeg ler meg ihjel, og fikk totalt sjokk da Belinda fortalte dette. Her snakker vi ukens lættis og wantie i ett!

HØYDEPUNKT:

Det er ingen tvil om hva som har vært ukens høydepunkt, for der troner Palmesus på toppen av listen!

Jeg skal ikke mase mer om hvor fantastisk helgen har vært, det har jeg fått frem allerede, men jeg kan altså ikke huske sist jeg hadde det SÅÅÅ gøy! Det var så deilig å tilbringe helgen med så mange fine mennesker – både kjæreste og hans kompiser, nye venner og selvfølgelig min elskede Belinda! Jeg savner henne sånn.. 

FOR en uke!

Har dere noen oppturer eller nedturer dere ønsker å dele fra uken som gikk? Kanskje en flause også? Eller en lættis? 

Nå blir det pizza og film.. Perfekt søndagskveld!

LØØV 

Annonse