UKENS HANDEL + MENY

Jeg er så glad for at vi innførte denne gode rutinen for en tid tilbake. Nå handler vi kun én gang i uken, og da handler vi inn alt vi trenger av ingredienser til hele syv middager. Hver mandag morgen setter vi opp en meny, og så handler vi deretter. Har vi igjen noen råvarer fra uken før, sørger vi for å legge inn middager hvor disse kan brukes.

Nå kaster vi minimalt med mat i tillegg til å spare penger, og det føles så bra!

Denne uken har vi hentet inspirasjon fra både Veganmisjonen og Green Bonanza, og på menyen står følgende matretter:

Mandag: Byggrynsuppe
Tirsdag: Pasta alla vegana
Onsdag: Chana Masala
Torsdag: Vegansk pølsegrateng (oppskrift kommer)
Fredag: Taco (oppskrift kommer – denne er nemlig helt spesiell)
Lørdag: Tagliatelle med ovnsbakt pastasaus
Søndag: Grønn pizza

Kos: Veganske vafler og pestosnurrer

Dagens suppe er inntatt, og fy søren så latterlig digg den var. Jeg er så mett og glad, men vet at jeg blir helt nødt til å snike til meg enda en porsjon om en timestid. Og da er det godt å vite at jeg har laget nok til å mette en famile på fire, haha.

Dagen har forøvrig gått med til innspilling av både serien vår, samt en spennende podcast som slippes senere i uken. Dennis dro nettopp til en kompis for å se fotballkamp, så nå skal jeg bare ligge strak ut og se «Say YES to the dress» . Dette programmet er nemlig min lille guilty pleasure, og et program Dennis nekter å se på, om vi skal finne noe på TV når vi ligger på såffan, haha. Kanskje ikke så rart? Bridezillas på brudekjoleshopping er vel ikke favoritten til de fleste mannfolk, akkurat…

Nyt kvelden, fininger. Står det noe spennende på menyen deres denne uken?

Love ♥