Annonse

UKENS INSTAGRAM

Fininger!

Beklager forsinkelsen med kåringen av ukens intagram… Glemte helt at det var tirsdag i går, så håper en dag fra eller til går greit… Men dere, se på disse vakre bildene her, da! Finnes det noe vakrere? Dette er bildene til STINE_MERETHE, og halleluuuja for noen flotte bilder. Dette er rett og slett kunst, og helt fantastisk. Anbefaler alle å sjekke ut hennes instagram… Rett og slett for noe pent å hvile øynene sine på. Inspirasjon til tusen…

Takk til alle som vil dele bildene sine med meg. Nyter synet av dem alle sammen. Fikk forresten også beskjed om å hilse masse fra mamma, og takke for alle de hyggelige bursdagshilsene fra dere. Det varmet hennes hjerte på bursdagen, så dette var veldig hyggelig ♥

Jeg er nå tilbake i Oslo, og har allerede rukket å handle mer eller mindre hele IKEA. Mamma og min stefar flytter til Oslo på lørdag (LYKKE), og da er det en selvfølge at jeg hjelper til med å få noen smarte ting på plass innen den tid. Jeg elsker jo å styre og ordne i hjemmet, spesielt i en helt tom leilighet, så dette blir gøy. I morgen er det bare til å brette opp armene og skru i vei, og jeg gleder meg til å fikse litt til de kommer over til hovedstaden. SOM jeg gleder meg til å bare kunne svippe innom mamma på et glass vin, sitte våken hele natten og bare kose meg i hennes nærvær, uten å måtte kjøre 8 timer for å komme hjem igjen dagen etter… Hurraaa!

Håper dere har en strålende kveld, vakre lesere ♥

Annonse