Annonse

UKENS INSTAGRAM

Good Morning Hotties,

Sovet godt? Jeg kan ikke akkurat skryte på meg en god natts søvn, og sitter nå i sengen med en stor kopp kaffe, som skal hjelpe meg med å våkne. Jeg kunne lett ligget å dradd meg til langt ut på ettermiddagen, men jeg har tusen ting på agendaen og da er det godt å starte tidlig. Men så tenker jeg, klokken er halv 10 for faen. Det er jo ikke tidlig! Det er faktisk ikke tidlig på noen som helst måte. Skjerpings! Uansett, det er tirsdag, og jeg trenger vel egenlig ikke forlklare hvorfor CHRISTINAFB stikker av med tittelen «Ukens Instagram», for finere bilder enn dette skal man lete lenge etter. Makan! Har dere sett noe så vakkert? Jeg hadde store problemer med å bare velge ut 9 bilder, og jeg må bare takke deg, Christina, for fantastisk inspirasjon! Til dere andre vil jeg igjen takke for at dere vil dele deres bilder med meg, og jeg koser meg gløgg når jeg titter gjennom hundrevis av flotte bilder.  Fortsett med å legge igjen deres brukernavn på instagram, for disse kåringene har jeg ikke tenkt til å slutte med enda. Johooo! 

Ha en deilig start på dagen, så skrives vi litt etterpå.

SMASK ♥

Annonse