Annonse

UKENS INSTAGRAM

En riktig fin tirsdag, fineste lesere!

Denne uken er det en stilig kar som stikker av med tittelen «ukens instagram» og jeg ble virkelig inspirert av Jørgens flotte bilder. Brukernavnet er Jiselvmo, og jeg anbefaler alle å sjekke ut de mange fine bildene hans. Jeg falt spesielt for naturbildene, de nydelige solnedgangene, og ble rett og slett glad av å se på dem. Way to go! Neste tirsdag er det en ny person som stikker av med seieren, og som nevnt tidligere, kan dere legge igjen brukernavnet deres i kommentarfeltet for å bli med i trekningen. Mange av dere har skrevet sine brukernavn allerede, og jeg prøver så godt jeg kan å komme meg gjennom alle de fine bildene deres, som dere deler med meg. Skjønninger! 

Ha en deilig dag videre, så skrives vi senere.

SMASK

Annonse