UKENS KOSELIGSTE MORGENSTUND

Levende lys, smooth jazz på anlegget, kakao i koppen, pledd og pepperkaker – dette har uten tvil vært ukens koseligste morgenstund. Regnet høljer ned i Oslo i dag, og det er i grunn bare deilig. Da kan man tilbringe søndagen inne med skikkelig god samvittighet…

Vi skal riktignok ut av huset i kveld, Dennis og jeg skal ha en søndagsdate med middag og kino, og det skal bli skikkelig hyggelig. Vi har hatt det veldig travelt den siste tiden, og jeg kan faktisk ikke huske sist vi faktisk var ute på date. Og med tanke på at jeg reiser til Spania i morgen, og siden Dennis ikke kommer nedover før neste søndag, skal det bli godt å pleie kjærleiken litt før jeg flyr av sted i morgen. 5 dager uten hverandre er selvfølgelig sunt, men jeg må jo innrømme at jeg trives aller best når vi er sammen. Samtidig blir det jo da ekstra deilig å se hverandre igjen til neste helg – jeg gleder meg allerede.

Som dere vet har jeg tjuvstartet på julen for lengst… Jeg har riktignok klart å vente litt med julemusikken, men både gløgg og pepperkaker er i hus. Når vi kommer litt nærmere desember flytter den deilige kongerøkelsen inn – ingen jul uten! Og så vil jazzen selvfølgelig byttes ut med julemusikk. Det kribler i hele kroppen! Tenk at det er 11. november allerede? Desember er like rundt hjørnet!

•      •      •      •      •      •      •      •

Hvilke planer har du for dagen? Blir det innekos, eller skal du ut i regnet? Eller kanskje det er fint vær der du befinner deg?

Suss og klem ♥