Annonse

UKENS TOPP 10!

Happy tirsdag, mine fine ♥

Jeg er nok ikke alene om å sitte her med mandagsfølelsen i dag, og at det bare er tre arbeidsdager til fredag er virkelig ikke feil. Helg i mitt hjerte, haha. Og siden det føles som mandag, tenkte jeg at det ville være fint å oppsummere forrige uke. Jeg var flink til å dele slike innlegg tidligere, men så kokte det liksom litt ut i kål. Hva synes dere om disse innleggene? Er det noe dere ønsker at jeg skal fortsette med?

UKENS FOODPORN: Grillmat for veganere er langt ifra kjedelig. Det finnes jo så mye digg i planteriket man kan grille, og en storfavoritt her hjemme er grillspyd (ekstra svidd i dette tilfellet, haha), akkompagnert av en digg salat med bl.a poteter, ruccola, linser, cherrytomater, rødløk og urtesalt. Det har blitt mye grilling så langt i sommer, og enda mer skal det bli. Grillmat er livet!

UKENS HOTELL (sponset opphold): Vi er litt bortskjemte noen ganger… Når vi skal ut på reise, får vi av og til muligheten til å bo litt ekstra fint – sånn som vi gjorde på Clarion Ernst i Kristiansand. Jeg skulle gjerne tilbragt mer tid her på dette deilige rommet, enn i underkant av 1 døgn, men det var virkelig ikke feil å nyte en rolig kveld her med mannen, en stor vegansk pizza, og serier på macen. Max kos!

UKENS HØYDEPUNKT: Det kommer vel ikke som noen overraskelse at forrige ukes høydepunkt var nasjonaldagen, og 17.mai-frokosten som vi disket opp med her i hagen. Det ble en fantastisk dag med fantastisk gjeng, og som vi nevnte i gårsdagens episode av «Frokostpraten» , går denne feiringen rett inn på topplisten over 17.mai-feiringer gjennom tidene. Helt rått!

UKENS STEMNING: Altså… Jeg er så inn i granskauen fornøyd med uteplassen vår – spesielt når mørket faller på. Det er så koselig å sitte her ute på sene kvelder, og bare nyte sommertemperaturen og gode samtaler. Dette har blitt mitt «favorittrom» her hjemme – det føles jo nesten som en ekstra stue!

UKENS ØL: Jeg har blitt en skikkelig øl-elsker i voksen alder, og synes det er superspennende å smake på nye ølsorter. Det er jo så godt –  og ikke minst interessant når man begynner å forstå hvilke øl som passer til hvilke retter! Den siste jeg smakte på var denne her; «Tigergutt» som den heter, haha. Akkurat passe fruktig og god på en varm sommerdag!

UKENS GJENSYNSGLEDE: Herregud! Det er vanskelig å beskrive hvor innmari jeg har savnet Belinda – flere av dere har til og med lurt på om vi har kontakt i det hele tatt, og det har vi. Vi har et sånt type vennskap som aldri vil dø uansett hvor lang tid det går mellom hver gang vi sees, og det er jeg så evig glad for. Hun betyr alt for meg, og vi kommer til å være venner livet ut ♥

UKENS LÅT: Jeg har alltid digget Estelle, og denne låten er virkelig en perfekt sommerlåt. Den kom ut i fjor, men denne låten er helt ny for meg. Hørte den for første gang da jeg satt på Joe & The Juice for et par uker siden, og måtte selvfølgelig dra opp Shazam for å finne ut hva låten het. Digger den!

UKENS YUMMY: Belinda vil alltid være min store inspirasjon når det gjelder den veganske livsstilen – hun er så kunnskapsrik, og disker opp med de deiligste retter og snacks. Da jeg var på besøk hos henne forrige uke, serverte hun den diggeste smoothien jeg noen gang har smakt – jeg får fortsatt vann i munnen av å tenke på den…. Mums!

UKENS REISEMÅL: Stavanger vil alltid være en av mine favorittreisemål, og heldige oss fikk oppleve byen i strålende solskinn forrige uke. Det er ikke hver gang vi er der at solen skinner fra skyfri himmel, så dette var uten tvil et høydepunkt. Jeg gleder meg allerede til neste gang vi vender tilbake!

UKENS VELKOMST (sponset opphold): Apropos Stavanger! Da vi ankom Clarion Collection Skagen Brygge, ventet en 2-etasjers suite på oss, ballonger og et superhyggelig kort med bilde av Dennis og meg. Assåååå… Vi forventer overhodet ikke slike tilstelninger som dette her – vi er jo i grunn bare fornøyd så lenge vi har tak over hodet, men fy søren. Dette gjør jo hele opplevelsen ekstra bra! Jeg blir rett og slett rørt ♥ Jeg skal vise dere flere bilder av hotellrommet litt senere – hjelpes for et rom!

Vi har en fullspekket timeplan i dag, så å gjelder det å komme seg i dusjen, hive på seg fillene, og løpe ut døren til dagens første møte. Tjoheiiiii!

Ønsker dere alle en vidunderlig dag – måtte den bli helt strålende ♥

Annonse