Annonse

UKENS TOPP TI

Yes!

Fremover kommer jeg hver søndag til å ta for meg en topp ti – liste over uken som gikk, og dette er virkelig en helt genial måte å dele enda litt mer med dere, som ellers kanskje ikke hadde kommet på bloggen. I tillegg pusher jeg meg selv til å huske på hva som egentlig har skjedd de siste dagene, noe som er bra da jeg som regel har så mye i tankene at jeg glemmer det som skjedde for fem minutter siden. Hurra for blogg – dette er gøy! Og takk til Kristina Andersen for sabla god inspo! 

Alright, here we go.. 

MOTIVASJON:

Det er ingen tvil om at denne ukens aller største motivasjon kom med min nye kontorplass. Denne lille kroken gir meg arbeidslyst, skrivelyst og blogglyst, samt en deilig trang til å inspirere og komme med kreative innspill. Jeg får lyst til å jobbe ekstra hardt og ta fatt på de kjipe arbeidsoppgavene, som alltid blir utsatt og utsatt og utsatt.. Hurra for denne plassen, her skal jeg virkelig kose meg fremover!

NEDTUR:

Det var definitivt ikke særlig alright at påsken tok slutt. Dette var nedtur! Noen ganger ønsker man bare at feriene skal vare for evig, og sånn føltes det med påskeferien. Den var så magisk og herlig. Helt vidunderlig, faktisk! Jeg gleder meg allerede til neste år.. 

LÆTTIS:

Jeg ler av veldig mye rart, og har en humor som jeg selv synes er helt fantastisk, haha. Jeg kan få totalt lættis av morsomme bilder eller sitater, filmer som florerer på Facebook og noe så snodig som detention notes. Det er så mange morsomme detention notes der ute, og grunnene for hvorfor elever verden over må sitte igjen, er ikke annet enn hysterisk funny. Sånn som den under her f.eks. Jeg dør av latter! Dette er så forbanna komisk!

TANKE:

Denne uken har jeg tenkt veldig mye på barn. Om jeg vil ha i det hele tatt eller om livet er fint nok som det er uten. Jeg kjenner jeg blir livredd av tanken på å bli mor en gang, om jeg noen gang skulle bli det. Jeg er redd for å føde, redd for å aldri kunne være spontan, redd for at en bebis skal oppta all tid av livet mitt, slik at jeg ikke har tid til å tenke på noe annet.

Jeg vil leve livet, jeg vil reise, jeg vil oppleve alle verdens hjørner, og det tror jeg er helt umulig med smårollinger på slep. Jeg ser på morsrollen som hyggelig men samtidig ekstremt hemmende, og jeg lurer på om jeg noen gang kommer til å bli klar for å bli hun der som ikke kan bli med på alt hun har lyst til, fordi det er en liten krabat der hjemme som er totalt avhengig av henne. Jeg vet at livet ikke tar «slutt» selvom man bringer barn til verden, men jeg er bare ikke klar. Jeg er så laaangt fra klar, men i følge en artikkel jeg kom over for noen dager siden, er man jo nesten litt for gammel for å bli mor om man har bikket 30 år. Say whaat?? For gammel? Må man hoppe i det nå? Wæææææ, jeg orker ikke tenke på det. Jeg booker en ferie i stedet, haha!

LÅT:

Noen godlåter på øret når man er ute og tusler, når man rydder, sitter på trikken eller jobber er et must for meg, og Me and You har snurret på repeat denne uken. Jeg digger beaten, og får bare lyst til å bevege meg i takt med musikken hver eneste gang jeg hører denne.. Og det gjør jeg også forøvrig!

BESTE INNKJØP:

Jeg har kjøpt veldig mange freshe ting denne uken, spesielt på interiørsiden.. Den nye palmen og skrivebordet går inn på en soleklar førsteplass, men så kom jeg også over noen småting på H&M i går, som er typisk meg og som gjør meg sååå glad. Sånn som denne iskrem bagasje-taggen.. Er den ikke helt rå? Denne MÅTTE jeg bare ha, og jeg kan ikke vente til jeg ser denne lyse opp på kofferten min, neste gang den ruller rundt på et bagasjebånd i utlandet. 

CRAVING:

My god jeg har hatt en enorm craving på grateng denne uken. Alt som er gratinert er jo LIVET! Fiskegrateng.. Pølsegrateng.. Give it to me, sier jeg bare.. Jeg elsker pølsegrateng – det er noe av det beste og mest usunne jeg får i meg, og i kveld blir det pølsegrateng for alle penga. Jeg tror jaggu jeg skal komme med oppskrift også, er dere keen? Haha!

GLADMELDING:

Jeg fikk tilsendt bilder fra leverandøren av to nye hoodies jeg har satt i gang, og halleluuuuuja.. Disse hoodiene er de freshese EVER, og de ble akkurat like fin som planlagt. Produksjonen er nå i full gang, og om ikke så altfor mange uker kan dere glede dere over en hoodie med tropisk leopardmønster, og en som er heldekket av palmer. Disse kommer dere til å elske!!!

FLAUSE:

Åhåj.. Flause, ja. Hmm.. Jeg driter meg ut både støtt og stadig, men i går ble jeg faktisk flau i et lite sekund før jeg gav faen. Jeg slapp nemlig en fis. En høylytt fis mens jeg stod å snakket med Dennis. Tidligere har det bare skjedd med et uhell, eller når jeg har sittet på dass som selvfølgelig er helt innafor, men i går skjedde det altså mens jeg stod rett-opp-og-ned. Dennis så på meg med den verste grimasen, mens jeg knakk sammen i latter. Han er heldigvis forelsket i meg fremdeles! LOL!

GODE GJERNING: 

Gode gjerninger bør gjøres ofte, og det er ikke så mye som skal til før du faktisk har gjort en god gjerning. Det kan være så enkelt som å gi et kompliment, eller å hjelpe noen med det de måtte ha behov for. Denne uken har jeg gitt bort mange komplimenter, og i tillegg hjulpet Jon med noen bilder som skulle bli tatt til en Finn-annonse, men den beste gjerningen er nok dialogen jeg har tatt opp med Redd Barna. Jeg nevnte så vidt for dere at jeg har noen spennende tiltak på lur – jeg ønsker nemlig å bidra i et større omfang enn å gi et bestemt beløp i måneden, så nå får vi se hvordan mitt lille prosjekt utvikler seg videre. 

Så..

Nå er jeg litt spent på om dette var et innlegg som falt i smak hos dere.. Er det noe jeg bør gjøre hver søndag?

Del gjerne noen øyeblikk fra uken her i kommentarfeltet.. Kanskje du ønsker å dele en opptur, en opplevelse, en craving eller en nedtur?

Ønsker dere alle en helt fantastisk kveld ♥

SMASK

Annonse