Annonse

UKENS UTFORDRING

Hallaisen fra Stabekk ♥

Jeg har funnet roen i såffan til den fine mammaen min etter å ha badet Fokusen. Han skal nemlig være med mamma og Jon til Hafejell litt senere i dag, og da må han jo liksom være litt fin. Påskefin og Hafjell-klar, haha!

Dennis og jeg har snakket om å begynne med noe skikkelig gøy noe.. Både for vår egen del, men også for deres og Bloggernes del. Vi skal nemlig gå i gang med ukens utfordring – altså at jeg gir D-boy en utfordring den ene uken og så er det hans tur til å gi en utfordring til meg uken etter. Dette skal selvfølgelig dokumenteres på film, så heretter har dere i hvert fall èn film hver uke å se frem til som kommer til å inneholde masse moro. Jeg vet jo at de aller fleste av dere setter stor pris på videoblogger hvor Dennis joiner, så dette kan jo ikke bli annet enn spot on, midt i blinken og hele den pakken der!

I første omgang tenker jeg at dere kan komme med forslagene, er ikke det litt gøy da? At dere kan bestemme hvilke utfordringer vi skal gi til hverandre? Det kan jo være alt fra at Dennis MÅ bli med til IKEA for tusende gang, eller at han skal sminke meg når vi skal på date, Haha! The sky is the limit, og jeg kjenner jeg blir litt nervøs, faktisk.. Men bare litt! Jeg er jo ikke kjent for å bli flau så fort, og som regel tar jeg de aller fleste utfordringer på strak arm.. 

Så.. Nå er det altså opp til dere, og disse utfordringene skal vi ta fatt på i påsken. Wuuuhuuuu, dette blir GØY!

Talk Later ♥

Annonse