Annonse

UKENS..

WANTIE:

Da Stine og jeg var i Paris, gikk vi innom TIDENES råeste utstilling av kunstneren David Cintract, og helt siden jeg satt føttene innenfor døren har jeg hatt så ubeskrivelig lyst på et av de crazy og unike maleriene hans. Jeg MÅ faktisk bare ha et sånt maleri.. Dette er kunst som passer perfekt i vårt fargerike hjem, og hele utstillingen tok fullstendig pusten fra meg. Jeg tror ikke jeg kan leve uten veggpryd som dette, men når prislappen viser nærmere 100.000,- er ikke dette noe man liksom kjøper på innpuls. 

One day, sier jeg bare.. One day!

NEDTUR:
Ukens nedtur var at den løp så til de grader fra meg. Jeg fikk nesten ikke tid til å sjekke mailboksen, og dermed ikke svare på mail, og jeg kjente at hele uken bestod av stress og uro. Nå er jeg vettskremt for å åpne mailen.. Jeg vet at jeg ikke har svart verken samarbeidspartnere eller kunder på flere dager, og det tar så fullstendig knekken på meg. Jeg har så dårlig samvittighet! Jeg har så høy puls, men i morgen MÅ jeg bare hoppe i det. Ta meg selv i nakken og bare ta kontroll over situasjonen. 

CRAVING:

I flere måneder nå har jeg har hatt en enorm cravings på ferske reker og skalldyr generelt. Jeg får vann i munnen av tanken.. Jeg drømmer om reker om nettene liksom, og i går fikk jeg endelig handlet inn både reker, krabbeskjell og krabbeklør. I kveld blir det skalldyraften, og jeg gleder meg så mye at jeg får vondt, haha!

LÅT:

Jeg blir så glad av gode gamle låter – gode gamle soul/R&B/Hip-Hop låter som skaper masse feelgood og godstemning. Sånn som Just Friends.. Jeg digger denne låten!

INNKJØP:

De gule stolene og det nye runde bordet topper listen over favorittinnkjøp forrige uke. Jeg er så vanvittig fornøyd med den nye spiseplassen, og i går fikk vi virkelig føle på kosen ved runde bord. Man ser alle så mye bedre, og dialogen får en herligere flyt. Love it!

WANDERLUST:

Åh!

Jeg drømmer om Santorini.. Om nydelig utsikt, kritthvite landsbyer og blått hav. Vakre solnedganger og romantiske kvelder. Santorini er vel en av de aller vakreste øyene i Hellas, og jeg krysser fingrene for en tur til denne vidunderlige destinasjonen i løpet av sommeren. 

LÆTTIS:

Hahahahaa!

Jeg ler av mye rart, spesielt helt tåpelige tekster uten mening, men som samtidig gir så mye mening at man ikke kan gjøre annet enn å le. Høyt! Le seg ihjel, faktisk.. Den setningen under her tok fullstendig knekken på meg. Jeg ler enda! For den teksten der er så sann, haha. OG morsom.. 

INSTAGRAM: 

Instagram, ass.. Et inspirerende univers som alltid bringer frem et smil, og forrige uke begynte jeg å følge @abeautifulmess med god grunn. Denne Instagramen består av nettopp et vakkert kaos, hvor spreke farger er en gjenganger. Det er bare til å trykke på følg og begynne å like. 

Dennis er omsider på vei til Oslo, og har allerede kommet seg på Flytoget. Nå skal jeg stelle i stand en real skalldyraften med levende lys og nåkke godt i glasset, så da vil jeg bare ønske dere en helt vidunderlig kveld. Nyt det siste søndagen har å by på, vakre venner.

LOVE YOU ALL ♥

Annonse