DEN ULTIMATE HØSTAKTIVITETEN FOR TO

//Annonse

Jeg må faktisk bare innse at jeg ikke er den personen jeg trodde jeg var, haha! Den personen som hatet overnaturlige filmer, fantasy, drager, troll og andre «teite» karakterer som ikke har noe som helst med virkeligheten å gjøre, for det kan jaggu se ut til at det er dette jeg liker best. Jeg ELSKER jo Game of Thrones, og siden vi dessverre er ferdige med alle episodene som ligger på HBO Nordic, gikk jeg med på å se den noe spesielle Shannara Chronicles! Dette var Dennis sitt forslag – det er jo tross alt han som har fått meg til å se alle disse rare filmene og seriene, som jeg har endt opp med å digge, så hvorfor skulle dette her bli annerledes? At vi i tillegg kunne gjøre et samarbeid med HBO i forbindelse med lansering av sesong 2 passet jo perfekt, for jeg må innrømme at jeg har blitt hektet på denne serien!

Den er superspesiell – det skal jeg ærlig innrømme, og kanskje i heftigste laget… MEN, så er det jo så sjukt mange digge mannfolk med i serien, som gjør at det er en fryd å sitte klistret til skjermen, haha. Jeg tok meg selv i å nesten sitte å sikle meg gjennom en av scenene – dette hadde Dennis fått med seg, og han satt bare der og så på meg, og ristet på hodet, haha. Håpløst! Det blir en deilig høst, i hvert fall, haha – i dag er det nemlig premiere på sesong 2, og etter å ha sett traileren, må jeg si at jeg gleder meg til fortsettelsen…

Dette er altså en serie som passer perfekt for oss som digger Game of Thrones og Ringenes Herre, og selv de som ikke liker sånt, burde sjekke denne serien ut. Spenningsnivået er høyt, skuespillerne er flinke, og alt i alt er dette en knallbra serie å se på i høst. Serier er jo den ultimate høstaktivitet for to, akkompagnert av god mat, noe godt i glasset, og en bolle full av smågodt – mmmm!

KONKURRANSE!

Det er på tide å kline til med en konkurranse, er dere ikke enige? Nå kan nemlig 10 heldige vinnere stikke av med hver sin HBO-goodiebag som inneholder et gavekort fra Nelly til en verdi av 1000 kroner, samt GRATIS HBO i 2 mnd. Du deltar i konkurransen på TOPP sin Instagram HER! Ganske kul konkurranse, ikke sant? Love it!

Nå skal jeg møte min fine Pay, og senere i kveld blir der enda mer Shannara Chronicles med mannen. Jeg gleder meg til fortsettelsen – hurra!

Nyt kvelden, skjønne venner ♥