Annonse

UMORALSK OG KVALMENDE!

«Hvordan vi behandler dyr sier noe om hvem vi er. At ville dyr holdes fanget med ett formål – å drepes for å bli pynt – er kvalmende og det er umoralsk.»

Dette sa Helen Vikstvedt i sin appell for pelsdyrene under lørdagens arrangement, og jeg er så hjertens enig i det hun sa. Alle appellantene hadde så ufattelig mye bra å si, og det føltes rett og slett godt å gå i tog med flere tusen mennesker – alle med ett mål – å få en slutt på den grusomme pelsnæringen. Samtidig føltes det så idiotisk at vi i år som i fjor, og 12 år før der, faktisk var nødt til å demonstrere for dyremishandling. Det burde for pokker vært en selvfølge at dyremishandling på det groveste ikke skal finne sted, men neida – ikke her i Norge, takket vår hjerteløse regjering! Det er en SKAM!

Heldigvis sier så mange som 70% av nordmenn nei til pelsdyrnæringen. 70% – det er ganske mye det! I tillegg tas det mer og mer avstand fra pelsindustrien i motebransjen, og jeg ble bare så glad da et såpass stort motehus som Gucci, kunne annonsere for kort tid siden at også de sier NEI til pelsdyræringen! Dette er et stort steg i riktig retning, men politikerne MÅ se til å få avviklet denne systematiserte jævelskapen én gang for alle, og hvis de tror at det skal bli ro rundt pelsdyrnæringen, så må de tro om igjen – vi gir oss ALDRI!!!

For en tid tilbake, ble varslere fra Nettverk for dyrs frihet dømt til å betale en gigantisk erstatning for å ha avdekket dyremishandling i en pelsfarm. Det er så mye i denne setningen som ikke henger på greip, og jeg kjenner det koker inni meg – forbanna blir jeg! Skal man virkelig måtte betale en bot – og til og med havne i fengsel – for å avdekke grov mishandling av dyr? Er det kødd!???

Dette skjedde altså etter at pelsindustrien saksøkte fire pelsvarslere for å ha tatt seg inn på en pelsfarm, hvor de dokumenterte skadde og syke dyr. Dommen gjør det naturligvis vanskelig å kunne fortsette med dette dyrevernarbeidet før kravet er betalt, og derfor synes jeg at alle som har mulighet til å bidra litt økonomisk, skal gjøre nettopp det! Alle monner drar, så om du har noen kroner å avse, vil det være helt vidunderlig om du vippser et lite beløp til 91883, eller overfører en liten slant til kontonr.: 1254.05.55069!

Nei, dere… Tenk om vi ikke behøver å gå i fakkeltog mot pels til neste år da!? Det er i hvert fall lov å håpe ♥

Nå skal jeg snart gå i gang med å lage en altfor god middag for 3. dag på rad, he he! Oppskrift kommer senere, for dette er faktisk en av de beste veganske middagene jeg har laget – bare til å glede seg! Nyt ettermiddagen så lenge, fine venner ♥

Annonse