Annonse

UNBOXING OG SISTE SJANSE

//Annonse

God morgen, fininger – og god påske! Det er jo en deilig tid, dette her, og nå satser vi på at gårsdagens vårlige vær kommer tilbake snarest. I dag våknet vi nemlig opp til enda mer snø i hovedstaden. Været er grått, trist og kaldt, og det er plutselig ikke mye som minner om vår. I går hadde vi faktisk 10 grader utenfor… I dag? Not so much. BAH!

Anyways… Våren kommer, den gjør jo det, og dårlig vær utenfor betyr at man kan være inne med god samvittighet. Jeg finner jo alltids noen prosjekter jeg kan putle med, som dette interiørprosjektet vårt, f.eks. Målet er jo som dere vet å få en bohemsk touch her i heimen, og vi begynner sakte men sikkert å komme i mål – mye takket være råfine posters fra Desenio.

Jeg synes veggen her hjemme har blitt så ufattelig fin, og plakatene som henger her er følgende:

Pineapple Crown HER // Peacock Feather HER // Sunlight HER // Buffalo Horns HER // Green Feathers HER // Beach Waves HER // Ancient Door HER

Det er ingen tvil om at noen freshe plakater setter prikken over i-en, og dere får 25% rabatt hos Desenio ved å bruke rabattkoden: KRISTINGJELSVIK

Koden gjelder ut dagen (mandag 26. mars), så klikk dere inn på https://desenio.no om dere vil friske opp cribben med nye bilder og rammer. (Koden gjelder ikke handpicked-/collaboration posters eller rammer)

Ta gjerne en liten titt på den lille videoen under her, hvor jeg tar dere med på hele forandringen ♥

Hva synes dere? Blir det fint? Det er fortsatt en del ting som gjenstår, men den som venter på noe godt venter jo ikke forgjeves. Jeg sliter jo fortsatt med å finne disse stenderne i taket for å kunne henge opp hengestolen vi kjøpte i Mexico, og siden jeg ikke klarte å finne hjelp på Mitt anbud, tror jeg jaggu at jeg må prøve meg på småjobber på Finn.no. Er det noen av dere som har erfaring herfra?

Nyt dagen, skjønnheter ♥ Sees senere!

Annonse