Annonse

UNDER JULETREET!

Gledelig jul, vakre venner ♥

Hvordan har det siste døgnet vært? Har dere hatt det fint? 

Jeg har kost meg gløgg ihjel med den fine familien min, og nå har vi akkurat kommet hjem etter et hyggelig 1. juledagbesøk. Julen handler jo om å tilbringe tid med dem man er glad i, og slikt hyggelig samvær betyr så ubeskrivelig mye. 

Det er vel også på tide å vise frem hva som lå under juletreet i år, er dere ikke enig? I år fikk jeg faktisk alt jeg ønsket meg og mer til, og jeg kunne ikke forstå hvorfor det aldri tok slutt med pakker under treet. Mamma og Jon slo på stortrommen i år, og høydepunktet var da Jon kom inn i stuen med et par langrennski, haha. Akkurat da fikk jeg flashback til barndommen – til den gangen hvor man ble så overrasket over den røde store pakken som plutselig runnet hjørnet… Pakken som ikke hadde blitt lagt under treet, og som man ikke trodde ville dukke opp! Den pakken dukket altså opp i går, så nå må jeg bare friske opp i gamle «kunster», før jeg spenner skiene fast og suser ut i marka, haha. 

Den mest personlige og villeste gaven under årets juletre, var gaven fra min kjære mann… Jeg skal være ærlig å si at jeg fikk åpne gaven noen dager før julaften, men jeg ville ikke si noe til dere før nå… Min kjære hadde i år fått en superflink artist til å male det råeste bildet EVER! Et bilde som skal symbolisere oss to i en slags pop art/cartoon innpakning som er så fresh at det gjør vondt. Jeg har aldri sett noe råere! Fargene er helt ville, elementene er to die for, og det er virkelig ingen tvil om at Dennis kjenner meg ut og inn. Herregud så kreativt og romantisk… Jeg er faktisk målløs! 

Mens vi er inne på kreativ kunst, overrasket også min kjære bror meg med et villt graffiti-inspirert kunstverk av Snik! OMG, sier jeg bare… Dette skal dere få se når jeg får rammet det inn! 

I tillegg kunne jeg glede meg over konsertbilletter til Rihanna, en fantastisk, personlig og intern nøkkelhank, flamingo- og ananaslysslynger, vaffeljern, smoothiemaker, unicorn-krus, deilig såpe, bordpeis, lysestake, NEI til pels- bag, og sokker, bare for å nevne noe… Er det mulig? Har jeg virkelig vært så snill i år? Haha!! Noe må jeg ha gjort riktig, i hvert fall, for dette var langt mer enn jeg hadde sett for meg. 

Åhåj!

Jeg er helt satt ut, jeg… Satt ut, og så uendelig takknemlig for denne fantastiske tiden, og de fantastiske gavene. Jeg kunne ikke drømt om noe bedre ♥

Så…

Nå er jeg spent, skjønninger! Var det noe fint som dukket opp under treet i går? Fortell, forteeeeell!

♥ ♥ ♥

Annonse