Annonse

UNDERHOLDNING TIL VINTERFERIEN

Hehehe, vi har ikke kommet helt i gang med dagen riktig enda! Ta gjerne en titt innom storyen på Instagram her, for å finne ut hvorfor… Jeg så meg rett og slett nødt til å gi Dennis en passende straff, for å ha forsovet seg, og nå er han ikke spesielt happy, haha!

Det er vinterferie for flere av dere, noe som høres helt nydelig ut. Miniserien vår har også tatt en liten time out denne uken, men vi er tilbake igjen for fullt neste uke. Og siden det er ferie, og siden dere kanskje ikke vet hva dere skal bruke den til, så deler jeg alle episodene av «Kristin og Dennis: 1 + 1 = 3» under her. Sleng deg på såffan, finn frem noe digg, og kos deg med kaos, et hav av følelser, og to rookies som snart skal bli foreldre.

For å gjenta meg selv til det kjedsommelige… Det er jo helt drøyt at vi om bare to måneder er en familie på tre. En, to tre… TRE! Ikke to, men tre! Dagene bare flyr av sted, og jeg blir bare mer og mer stresset over alt som ikke er gjort. Men… Jeg har entret redebyggingfasen, og er i full gang med rydding og organisering i skuffer og skap. Og akkurat det føles faktisk skikkelig godt – aldri før har det nemlig vært så gøy å rydde, haha.

Ønsker dere en vidunderlig dag ♥

Annonse