Annonse

UNDRENDE OG FORBAUSET…

Jeg lurer på veldig mye.. Jeg er en undrer.. Går det an å være en undrer? Er det et ord, egentlig?

Det er nemlig så mye jeg bli forbauset over. Og mye jeg blir sjukt irritert over. Lunten min er kort, selv om jeg er svært tålmodig når det trengs.

Når man lurer på noe eller forbauses, blir man ofte irritert. Det er mulig jeg snakker for meg selv, for jeg er en irritrert person, kombinert med en god dose positivitet, selvironi og humor. Likevel blir jeg ofte irritert.. Og veldig ofte steik forbanna. Og når jeg blir forbanna, kommer det ofte av en undring, og en manglende forståelse for hvorfor ting eller personer er som de er.

For noen timer siden undret jeg, og jeg ble forbanna. Jeg undret over det faktum at alle passasjerene på Norwegians flygning til Rygge hadde med seg en svær koffert i kabinen fremfor å sende den.. I tillegg til sjukt mye håndbagasje.. Var det for å spare de 100 kronene? Ja det var det helt sikkert, og det er jo greit nok det.. Men hva skjer når ca. 200 mennesker skal spare 100 kroner på å ta med seg pakket sitt i en altfor stor in-cabin koffert? Da blir det stappfullt. Såpass stappfullt at alle oss andre som faktisk har betalt for koffert, grunnet muligheten til å oppbevare håndbagasjen i hyllen OVER setet, og ikke UNDER setet foran deg, for å få bedre plass, ikke får denne muligheten.. Alle bagasjehyller er nemlig overlesset med «free rides»-kofferter, og da blir man litt irritert. Man har jo tross alt betalt for å gjøre turen mer comfy – spesielt for våre foreldre som denne uken har gått igjennom mye..

Og siden vi er inne på irriterende passasjerer og flygning generelt, så må jeg også tilføye at jeg aldri slutter å forbause meg over dem som sitter ved vinduet, men som likevel reiser seg først opp med det samme flyet parkerer ved gaten. Disse passasjerene er ivrigst på å komme seg ut, og det ser alltid like ubehagelig ut å stå oppreist med halve kroppen på skakke for å få plass under det lave taket. Dere kommer dere faktisk ikke fortere ut om dere står slik som noen idioter, så det er faktisk bare å sette seg pent ned igjen, og gjøre den siste delen av flygningen litt mer behagelig for dere selv.

Jeg undrer litt mer..

Og det jeg virkelig har undret meg over det siste døgnet, er hun derre journalisten Anki ett eller annet, som tok pennen fatt for å lire av seg noen meget unødvendige gloser om vår alles kjære Sophie Elise.

Det er så mange som har uttalt seg i denne saken, og siden jeg er så inderlig enig i dem som støtter SuperSophie, er det ikke nødvendig med nok en repitisjon. Det som dog forbauser meg aller mest, er at Dagbladet selv valgte å publisere denne artikkelen, for kjære Dagbladet… Tenk hvor mye dere faktisk har valgt å fronte Sophie Elise i løpet av 2015! Dere har til og med nominert henne til deres Årets Navn-kåring.. Dere har nytt godt av alle klikkene hun har generert til deres nettsted, rett og slett fordi hun er den hun er, men likevel lar dere en av deres journalister få spillerom til å komme med slikt oppgulp i beste sendetid. Og i dag er dere tilbake til å fronte Sophie Elise igjen – men denne gangen hvor hun svarer på kritikken. Hva sier dette egentlig om dere? Finnes det egentlig en eneste journalist som faktisk har bittelitt samvittighet og et hjerte av gull? Eller er det sånt som forsvinner med utdannelsen?

Jeg undrer.

Jeg lurer på om vi får en hvit jul eller ikke, og på om jeg noen gang kommer til å benytte meg av medlemskapet på SATS, eller om jeg kommer til å fortsette som trofast støttemedlem. Jeg lurer på mye forskjellig..

Jeg er en undrer…

Lover sjukt mye bilder i morgen, forresten. 

Annonse