Annonse

UNIVERSAL SOMMERFEST

Happy good morning, RockStars ♥

Har vi det bra i dag? Er alle i vater? 

Jeg er tro det eller ei relativt fin i formen, og med tanke på hvor mange Jack’s som gikk ned på høykant i går, er det faktisk et mysterium. Det var duket for Universal Music’s spektakulære sommerfest, og kvelden gikk over all forventning. 

Det er ingen hemmelighet at jeg takler svært dårlig å stille opp på slike events hvis jeg ikke har med meg en partner in crime. Jeg HATER det. Jeg TAKLER det bare ikke, og her tror jeg vi er flere i samme båt. Haha! JA, jeg elsker å møte nye mennesker, men det er alltid fint å møte nye mennesker sammen med andre. Skjønner dere? I går stod jeg altså ved et lite veiskille. Invitasjonen til en av de beste festene i landet lå foran meg, og angsten over å dra dit alene dro meg mot tryggheten i cribben på Løkka. Helt føkkings alvorlig talt. Skulle den latterlige panikken være en årsak til å ikke dra? HELL NO!

Heldigvis fikk jeg i siste liten hooket meg opp med superdronningen Chioma som jeg har møtt ved flere anledninger tidligere, og tror dere jaggu ikke at hun tok vare på meg? Hahahah, dette høres så jævla tåpelig ut, men det er faktisk ikke kult å dra til en stor hagefest alene, bli stående på plenen og bare, «Yoooo, noen som gidder å henge med meg så jeg slipper å se ut som tidenes LOOONER??» Mohahah!

Chioma, hennes venninne og jeg hooket altså opp, og sammen hadde vi en fantastisk kveld. Det ene kjente ansiktet etter det andre dukket opp i mengden, og før jeg visste ordet av det stod jeg og skålte og danset med både gamle og nye herlige kjente. GUUUD jeg er så glad for at jeg faktisk kom meg ut av døren! 

What a night!

Jeg lengter tilbake ♥

Nå skal jeg prøve å rydde den ekkelt rotete leiligheten min før avreise til Bergen. Jeg skal hjemover en tur som skal bli helt fantastisk hyggelig. Nå gjenstår det bare å finne en flybillett og pakke baggen. HE HE!

Håper dere får en nydelig dag, deilige dere, så skrives vi litt senere. 

SMASK ♥

Annonse