Annonse

UNIVERSAL STUDIOS

Hahahh, 

I går var vi skikkelig barnslig og det var skikkelig gøy. Universal Studios passer like bra for oss vokse som for barn, og hele dagen i går gikk med til oppdgelsesferd i denne sprudlende fornøyelsesparken. Blandt minions og candy stores koste jeg meg gløgg i hjel, og da jeg til og med vant en unicorn på sånn der ballkasting, var dagen min komplett. Jeg ble søren meg gladere for gevinsten enn 4-åringen som vant ved siden av meg, for er det én ting jeg ikke kan så er det å kaste, og når man da kaster en ball som skal oppi det grønnet hullet, for så å faktisk treffe.. DA føles det som både julaften og bursdag på én og samme gang. 

Jeg var så forbanna stolt skal jeg fortelle dere. 

Og så.. Når stemnigen var på topp skulle Dennis absolutt dra meg inn i alle slags 3D simulatorer og «karuseller», og som den pysen jeg har blitt når det kommer til slike ting, skal jeg love dere at den sure geipen kom frem. «Koman igjen, Kristin. Vi er ikke her for å bare tusle rundt, dette tør du for faen«, og jeg bare «NEI, JEG VIL IKKE, JEG TØR IKKE, NEEEEEI«. 

Da vi skulle inn i Minion-simulatoren var jeg livredd og bare, «Sir, is this scary? Will I make it out of here alive?«, og da fikk jeg ikke annet enn skrattlatter tilbake sammen med «Seriously? Girl, this is fuuuun, even for the 4 year old kids. Come on!! You even have a bodyguard with you«, mens han pekte på Dennis.. 

JAVEL.. Jeg måtte bare bli med inn i den forbanna simulatoren og den var SKUMMEL skal jeg fortelle dere. Skikkelig skummel. Og det var Transformers simulatoren også. Og Jurresic Park «tømmerrenna», OG Simpson simulatoren.. Jada, Dennis dro meg med på alt, som dere skjønner, og da vi omsider var ferdige var jeg så svimmel og uvel at jeg lovet meg selv å aldri gå inn i sånne simulatorer EVER again. Pingle sa du? I aller høyeste grad, men det er utrolig hvor sug i magen du får av å bare være med på en slags rollercoster iført 3D briller, hvor stolen du sitter i er i full bevegelse. Og for the record.. Jeg finnes ikke begeistret for sug i magen, ait? 

Ait!

Vi avsluttet besøket med den obligatoriske Studio Tour, hvor du hopper på en sjarmerende liten buss som tar deg bak kulissene i flere kjente filmer og serier. Denne turen var jeg også på med bergensgjengen i 2010, men siden en del ting var blitt litt forandret siden den gang, var det kjekt å bli med på en ny runde. Deretter kjøpte vi med oss Monopol – The walking Dead edition, (jada, vi er så NØRDS), 12 iskalde Corona, hoppet i bilen, og suste hjemover til cribben. Date nighten foregikk altså ved poolen iført hoodies med brettspill og øl, før vi hoppet til køys. Perfekt mandag!

Nå blir det frokost på oss før vi tar fatt på en ny og spennede dag, så da vil jeg bare ønske dere der hjemme en perfekt ettermiddag, og så skravles vi senere ♥

SMASK

Annonse