Annonse

UPGRADING AND DECORATING

God ettermiddag ♥

Er klokken nesten fire allerede? Da er det bare til å bli ferdig med det jeg holder på med nå, og deretter komme seg ut på interiørshopping. Jeg må nok innse at det rosa skal bort.. Laaaang bort! Snart er jeg samboer, og jeg skjønner godt at D-boy ikke er interessert i å bo i en leilighet hvor knallrosa og fargerike elementer dukker opp overalt. Dette har jeg nevnt for dere tidligere, men nå som han er så godt som flyttet inn, gjelder det ønske forandringer velkommen. 

Jeg gleder meg SÅ! Ikke bare fordi jeg elsker tanken på å kunne legge meg med mannen i mitt liv hver eneste kveld, men også fordi jeg ELSKER å gjøre om i heimen, og i tillegg leke meg med interiør. Nå skal det bli fresht her hjemme.. Litt mer voksent, kanskje, og det kommer til å bli perfekt. Nå byttes det rosa ut med mørk mintgrønn, og det totale uttrykket skal være inspirert av industri og natur. Jeg tror dette blir superkult! Alle rom skal få en gjennomgang, og nede på soverommet har jeg sett meg ut en bitteliten spot som skal bli en liten kontorplass. Hurraaa!

Foreløpig er alle produktene under her på vei hjem til oss. Ellos er så undervurdert når det kommer til interiørsiden. STEIKE så mye fresht de har når det kommer til både møbler og dekor!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 

8. HER 9. HER 10. HER 11. HER

12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 17. HER

Hva tror dere? Kommer ikke dette til å bli skikkelig fresht? Wuuhuuu, jeg er SÅ giret, og det er Dennis også. Jeg tror nok at han kommer til å føle seg litt mer mann i de omgivelsene her, eller hva? HE HE HE!

Alright.. IKEA neste! Nå skal vi få ny sofa, siden den lille søte sjarmerende sofaen jeg allerede har her blir litt i minste laget når vi er to som skal spre oss utover på movie night. Så om noen er på jakt etter en liten sofa som er perfekt til en leilighet eller et soverom, er det bare til å gi en holla!

LOVE YOU ALL ♥

// Inneholder annonselenker

Annonse