Annonse

URBAN SPACES ART HOTEL

Well, hello there ♥

Har dere en fin fredag? 

Nå er det søren meg på tide å vise dere bildene jeg knipset fra hotellet vi bodde på i Ibiza town. FY SØREN STEIKE TA for et hotell. Jeg har aldri sett noe lignende, og dette hotellet passet perfekt til oss. Skal du noen gang til Ibiza er du helt nødt til å sjekke inn her. Man bor bra og relativt rimelig i forhold til mye annet, servicen er fantastisk, og Maria som driver hotellet byr på vennlige smil og en klem mens hun guider deg til rommet. Det er langt fra luksus, men fy søren så urbant og deilig nede på jorden. En skikkelig perle som jeg var så uendelig glad for å finne etter flere uker med leiting på alle nettsider som har noe som helst med hotell-booking å gjøre. 

Nå har jeg tre hoteller på en solekar førsteplass – Urban Spaces Hotel Ibiza, Paper Factory Hotel New York og Rosendal Turisthotell.. Alle med hver sin unike stil og fantastiske service. Halleluuja!

På Urban Spaces har altså grafittikunstnere og andre kreative sjeler fått lov til å bruke vegger og tak som lerret, og resultatet er herlig street art som får deg i knallgodt humør. Ingen rom er like, møblene bærer preg av gjenbruk, og jeg digget å sove i en seng på paller. FOR en sjarm! FOR noen omgivelser! Jeg tar av meg hatten for dette deilige boutiqe hotellet. 

Råkult, eller hva? 

Nå skal vi ut og kjøpe inn masse godt til kvelden, og SOM vi gleder oss til å trøkke i oss enda mer god mat mens gode filmer snurrer på TV’n. Perfekt fredag!

Hva har dere planlagt for kvelden da, Lovelies?

Annonse