Annonse

USMINKET

Tilbake til hverdagen… Tilbake til kaffe som faktisk smaker kaffe. Tilbake til rutiner, og livet generelt. Det er så rart. Rart og fint. Når man reiser på slike turer som det jeg har vært på, setter man pris på livet på en helt annen måte enn tidligere, og jeg er så uendelig takknemlig for det jeg har og dem jeg har rundt meg.

I går da vi ankom Gardermoen, var jeg nødt til å kjøpe med meg denne utgaven av Det Nye. Dette er en sminkefri utgave, og jeg er en av de heldige som får lov til å vise seg usminket frem i magasinet.

IMG_0470

Her sitter jeg altså, uten et snev av sminke, med håret opp i en dult, og smiler til dere og den superflinke fotografen.

Dette var en veldig fin opplevelse, for selv om jeg hater å være på photoshoot, fikk likevel fotografen meg til å føle meg vel og til å slappe av. Resultatet er jeg faktisk vedlig fornøyd med – jeg ser jaggu ikke verst ut uten sminke, og det beste av alt er jo at jeg faktisk ligner på meg selv, haha.

Intervjuet kan være verdt å lese, og innledningsvis står det at jeg takker mamma for at jeg har et så avslappet forhold til eget utseende. Jeg takker mammaen min som har lært meg hva som faktisk betyr noe, og hva som er viktig. Jeg takker mamma for selvtilliten hun har gitt meg, og det får meg igjen til å tenke på det jeg sa i videoen «NEI, det er faen ikke normalt!». Kan virkelig en ihjeloperert mamma lære sitt barn til å elske seg selv, akkurat slik hun eller han er? Kan en slik mamma lære bort god selvtillit?

IMG_0480

Jeg henger etter med masse jobb, og i tillegg skylder Dennis og jeg dere litt YouTube-underholdning. Forrige uke var det helt andre ting som stod i fokus, men nå er jeg back on track med to innlegg om dagen, og masse moro på kanalen vår – yay!

Hva står på planen i dag da, fininger? Det er jo full sommer her i Oslo, så vi må nok legge inn litt tid til kos i solen også!

LOVE YOU ALL

Annonse