Annonse

USMINKET

Usminkede jenter er det vakreste jeg vet. Spør du meg, er det når man dropper sminken at den ekte skjønnheten kommer frem – selv om man gjerne føler seg litt freshere med et lag mascara. Jeg tror vi er på vei mot en verden hvor det settes større pris på det ekte og naturlige, og at enda flere av oss vil droppe alle elementene som liksom skal gjøre oss «finere» . Jeg tror nok at vi kan takke den flotte gjengen i Det Nye for nettopp dette – de setter det usminkede og uretusjerte på kartet, og viser frem naturlig skjønnhet i sine utgaver. Tenk det – et magasin helt fritt for retusjering og makeup? Det er fantastisk! Sminke kan være moro – det er selvfølgelig helt innafor å være litt fjollete, men i en verden hvor vi i en altfor lang periode har blitt bombandert av contouring, hundre lag med highlitere, matte leppestifter, milelange vippeextensions og et hav av fillers og botoxet, er det fantastisk å bli eksponert for ulike og naturlige jenter i alle aldre. Dette trenger vi å se mer av!

Det beste jeg vet er å droppe sminken… Det er så deilig å la hud og vipper få fri fra ulike produkter, og bare la hele ansiktet få lov til å puste og være i fred. Nå bruker jo jeg minimalt med sminke, men uansett er det godt å la huden få litt fri fra pudder og lipgloss. Det sminkefrie trynet mitt er faktisk på trykk i den splitter utgaven av Det Nye, haha, så om du er keen på å se – og i tillegg kose deg med gode spalter og herlig underholdning, anbefaler jeg at du stikker til nærmeste sjappe før å røske med deg bladet. Jeg kjøpte magasinet på Gardermoen sent i går kveld, og kunne altså kose meg med magasin til dagens første kaffekopp – herlig!

Jeg er hos mamma i dag, og skal straks gå i gang med å spille inn del 2 av svarene på spørsmålsrunden. Den vet jeg at flere av dere venter spent på, og jeg lover å svare så godt jeg bare kan på de resterende spørsmålene deres ♥

Hvordan har onsdagen behandlet dere så langt, skjønnheter? Har dere en fin dag?

Annonse