UT PÅ TUR ALDRI SURHei igjen fininger!

Som nevnt har Stine og meg kommet oss hjem etter en fin tur rundt Sognsvann. Var faktisk ganske deilig å bevege seg litt, selvom jeg ikke var like optimistisk tidligere i dag. Nydelige omgivelser, sosialt samvær og musikk i ørene, er alle faktorer som gjør en joggetur litt mer spennende. Var ikke mye jeg fikk brukt musikken i dag, siden jeg tross alt ikke gikk alene, men god musikk med litt futt i er alltid et must når jeg skal trene. Nå har jeg fått bestilt meg et sånt super smart sportsarmånd til iPhonen fra Handelsportal, som gjør det lettere å høre på musikk når man er ute i skog og mark, og ikke har lommer. Dessuten er det så ubehagelig å løpe rundt med stasj i lommene, så dette sportsarmbåndet er virkelig tipp topp. Vi får se hvor mye jeg får brukt det fremover, for som dere vet, er ikke jeg akkurat den som beveger meg mest. Hehe! Armbåndet er mulig å få fatt i HER, for de som føler de trenger et slikt. 

 

Nå blir det total avslapping på sofaen før jeg skal gå i gang med denne pakkingen. Bergen står for tur i morgen, og jeg gleder meg max! I kveld kjører jeg i gang en konkurranse på Facebook siden, så check it out HER.

 

Kose dere videre, skjønninger. Dere betyr masse for meg ♥

 

//Reklamebasert innlegg