Annonse

UTE AV BLOGGERNE…

Hei igjen, fininger ♥

Jeg tenkte det var lurt å titte innom igjen for å snakke litt om Bloggerne, og hvorfor vi ikke er med i ny sesong. Det er tydeligvis mange av dere som lurer og som ønsker svar, og det skal dere selvfølgelig få…

Bloggerne-2

For å være helt ærlig, ble vi rett og slett litt paff over at overgangen ble så brå. Vi ble altså ikke spurt om å være med i ny sesong, og jeg måtte selv ta initiativ for å finne ut om det i det hele tatt ville bli en ny sesong eller ikke. «Dere hører fra oss» , var liksom det siste som ble utvekslet mellom oss, og da vi da skjønte at innspillingen var i full gang, følte vi oss litt oversett. Vi forventer overhodet ikke å være fast inventar i en slik serie –  at nye folk kommer inn er bare positivt, men det var bare litt skuffende at vi ikke fikk en personlig beskjed om at valget ikke falt på oss i en ny runde. Vi ville jo selvsagt hatt full forståelse for dette, men en liten takk-for-innsatsen-lykke-til-videre hadde vært hyggelig. Vi har jo virkelig ofret masse for Bloggerne – vi har gjort så godt vi kan for å produsere bra innhold, og ta dere så tett innpå livet vårt som mulig.

Når det er sagt, er det spennende å se nye bloggere i serien, og jeg er hundre prosent sikker på at de nye personlighetene kommer til å booste serien, og gi den et friskt pust. Jeg gleder meg i hvert fall til å se den nye sesongen på nyåret, og allerede før serien har begynt har jeg fått en favoritt – Anniken Jørgensen. Den frøkna der er bare helt RÅ! (VGTV har forresten laget en liten sak på dette, som dere kan se HER)

Åhåj for en reise dette har vært… I hele tre sesonger har vi fått muligheten til å vise oss frem fra de merkeligste sider – vi har tatt dere med på både oppturer og nedturer, morsomme hendelser, og dem som har vært mer utfordrende, og det er jeg evig takknemlig for. Det eneste jeg er skikkelig lei meg for, er at min kamp mot kroppspresset ikke ble prioritert. I hele tre dager filmet vi mitt solide oppgjør, som ikke fikk plass i serien… Heldigvis har jeg noe som heter både kamera og YouTube, så jeg får heller fortsette å lage mine egne snutter som jeg kan publisere i egne kanaler.

Hva tenker dere om den nye sesongen, darlings? Er dere giret?

Takk for oss, Bloggerne. We had a blast!


Vil du nominere meg til Vixen Blog Awards? Klikk HER

Annonse