Annonse

UTEN SKOLEPLASS TIL HØSTEN?

Phuuuu!

Hei igjen, verdens herligste lesere.. Denne dagen her, ass. Høyere puls har nok ingen rundt bordet her hatt noen gang, og til lunsj kom Jon ut med cavaen for å feire. Herlig! Nettbutikken er endelig oppe og nikker, og her vil det stadig komme inn sprudlende nyheter. Jeg er så glad for at dere liker det dere ser, og tilbakemeldingene rører meg til tårer. Takk!

Når det er sagt, tenkte jeg å komme med et supertips til alle som ikke fikk skoleplass til høsten. Det var jo i går dommen falt, var det ikke? Og for de av dere som ikke kom inn på ønsket valg er det ingen grunn til å fortvile. Nå har dere nemlig muligheten til å gjøre høsten til starten på et uforglemmelig eventyr ved å søke studier i utlandet med IBS, og er det noen som har noe særdeles spennende å tilby så er det nettopp IBS. Jeg har skrevet om dem tidligere, og som dere vet hadde jeg LETT valgt studier i utlandet hadde det ikke vært for at jeg har fullt opp her hjemme. 

Dere kan velge mellom tre skoler i Australia, en i USA og en i England, og det gjelder å svinge seg rundt da søknadsfristen snart utgår. Kanskje dette kan være noe for nettopp DEG? Mer info finner du HER

Er det noen av dere som faktisk studerer i utlandet eller som vurderer det? Isåfall synes jeg at det er helt rått at dere går rundt med slike tanker, for er det én ting man aldri vil angre på, så er det å komme seg ut i verden! 

Nå blir det mer vin på meg her på balkongen før feiring litt senere i kveld. Det er lov å feire, sant? Dette er jo en enormt stor dag for meg og resten av familien, og i kveld skal vi møte Tonje og co. til max hygge og skåling. SOM vi gleder oss. Først skal jeg bare gå igjennom litt pool-bilder som vi fikk tatt i sted, da vi var ute i solen i sånn ca en time. Hahah, en liten time med sol på kroppen etter fire dager i Spania er ikke akkurat noe å skryte av. 

Peace & Love ♥

// I samarbeid med IBS

Annonse