Annonse

UTEN TVIL DET RARESTE VI HAR SETT….

//Lokal tid: 23.38

God morgen, fininger. God natt herfra! Tidsforskjell er noe merkelige greier…

Vi er på plass på enda et motell langt pokker uti ødemarken. Vi har kommet oss til Texas, og har en natt i Shamrock før vi kjører videre til Amarillo, som ikke er så langt unna. I dag har vi tilbragt ca. 5 timer i bil, og like før vi tok farvell med Tulsa, ble vi selvsagt nødt til å besøke en av de mest gjenkjennelige ikonene langs Route 66.

IMG_0304

IMG_0321

IMG_0300

«The Blue Whale» er altså en attraksjon i Catoosa, Oklahoma, og vi kan begge skrive under på at dette er noe av det rareste vi har sett.

En svær blå hva, midt i ingenmannsland!? Slik må man jo bare like, haha. Hvalen ble bygget i 1972, og utviklet seg raskt til å bli en lokal sommer hot spot, samt en perfekt destinasjon for familier på utflukt. Hvalen begynte umiddelbart etter at den ble bygget, å tiltrekke folk… Reisende stoppet opp for en liten piknik, en svømmetur, eller for å prøve lykken med fiskestang, og dette ble altså starten på noe som har blitt blant de mest anerkjente attraksjonene på Route 66.

Hele området er supersjarmerende… Det er rett og slett så vakkert her, og jeg forstår veldig godt at denne plassen har vært en attraktiv hang out spot opp igjennom årene. En nydelig liten butikk og et taqueria like ved den blå hvalen, bidro til å gjøre hele området ekstra innbydende og hyggelig, og jeg er så glad for at vi fikk sett dette med egne øyne – ikke bare på bilder gjennom et Google-søk. Dette var uten tvil en koselig opplevelse!

IMG_0316

IMG_0307

IMG_0315

IMG_0308

IMG_0313

IMG_0306

IMG_0314

IMG_0319

IMG_0317

IMG_0312

Før vi stikker til Amarillo i morgen, skal vi innom spøkelsesbyen Texola. Hvis ikke det blir en skummel opplevelse, så vet ikke jeg, men vi måååå jo bare manne oss opp til å svippe innom en ekte ghost town. Er dere ikke enig?

Nattinatt, fininger. Nå slukner jeg her… Måtte dagen bli like fin som dere!

LOVE YA’LL ♥

Annonse