Annonse

UTENDØRS SENSOMMERSEX!

//Lokal tid: 13.09

God morgen fra San Diego 

Her går det i kaffe og magasiner, og blant uinteressante overskrifter som «your everything guide to fitness and fun«, «flatter abs fast«, og «Hot & Healthy«, (jada, her i California fokusers det visst like mye på kropp og stramme mager i magasinene, som hjemme i Norge), var det en liten overskrift som fikk meg til å røske med meg Cosmopolitan; «where to have som hot summer sex«..

Jadda, Cosmo, show me what you got.

Det er alltid morsomt med inspirasjon og tips til ulike arenaer for litt heit, utendørs, sensommersex!

Jeg bladde meg fort forbi treningsøvelser og sunne oppskrifter, og kom omsider frem til den spennende delen i bladet – hvor man kan ha litt heit sommersex, UTE i det fri. Ute i det fri, ja.. Haha.. Hvorfor ikke? Sex i naturen kan være like så fint som hjemme i sengen, men det var vel ikke akkurat alle forslagene som slo like godt an hos meg, hehe.. 

På stranden: Ok, kanskje, kanskje ikke. I såfall må det skje i det skjulte, og på et stort og deilig badehåndkle. Sand langt opp i musa? Ellers tusen takk du!

I vannet: Ja! I vannet funker som bare rakkern. Enig i den!

I skogen: Kan funke fint så lenge man ikke resikerer turgåere som lusker i buskene. 

I en motorbåt: I en båt? Med eller uten kaptein? Jeg vet ikke helt om dette er en så veldig god idé, haha. I såfall bør den vel være lagt til kai, og da snakker vi vel sex i all offentlighet. 

I et telt: Litt heit teltsex kan sikkert være helt magisk, men kan det kanskje føles litt rart å ikke vite om det faktisk står noen utenfor, som får med seg hele akten? 

I en seilbåt: Jadda! Her er det bare til å legge båten for anker og sette i gang!!

På en festival: Jeg er nok ikke av dem som setter pris på å bli tatt bakfra under en konsert, og heller ikke av dem som setter pris på å ha sex under såpass skitne og offentlige omgivelser. Nei takk!

På taket: Snakker vi en rooftop terrasse eller? Og den høyeste bygningen i byn? I såfall, yes! 

I en kano: Kødder du? Det kan da umulig være trygt, haha!

På en huske: Kanskje det kan være litt kinky å snike seg inn på en lekeplass midt på natten, helt til du kommer på at det er en lekeplass hvor BARN leker og koser seg. Nei, nei, nei.. La lekeplassen være forbeholdt kidsa!

I bilen: Dette er en god gammel klassiker. Litt seksuell omgang i bilen slår aldri feil.

På en trampoline: Really? 

I en berg og dalbane: Eh!?? Er dette fysisk mulig?

På et piknikbord i parken: Vel, så lenge det ikke er noen som prøver å hygge med grillings like ved, kan man vel kanskje prøve seg, haha. 

Så..

Vi kan vel konstatere at sex i det fri er helt topp, men at det ikke er alle steder som egner seg like bra, eller hva? Hvis noen av dere har hatt sex i en berg og dalbane blir jeg mektig imponert, haha!! 

Hvor er det villeste stedet dere har hatt sex? 

Klask og dask fra Cali 

Annonse