Annonse

UTFORDRINGEN FOR OSS MED MØRKT HÅR!

//Annonse

Er det én ting alle med mørkt hår kan kjenne seg igjen i, så er det at disse hårene dukker opp overalt, og at de hos veldig mange vokser ut mye raskere etter barbering, enn hva det gjør hos folk med lysere hår. Dette blir også verre med årene, for altså… Hårene mine vokser jo søren meg ut igjen bare noen timer etter barbering, haha. Det er i hvert fall sånn det føles, og det er faktisk forbanna irriterende.

Med årene blir også hårveksten down under litt mer hissig, og det verste av alt, er jo at hårene faktisk begynner å dra seg enda lenger utover enn den vanlige bikinilinjen. Fy fader, hvis det fortsetter i dette tempoet her, kommer jo jeg til å ha hår til langt ned på knærne før jeg bikker førti, haha.

Da jeg ble spurt om jeg ønsket å teste en laserbasert hårfjerningsmetode til hjemmebruk, sa jeg umiddelbart JA. Ja, for pokker! Jeg er ikke i stand til å vokse – det er så fryktelig smertefullt, så nå tenkte jeg å gi denne nyheten fra Philips en sjanse. Philips Lumea IPL, heter den, som rett og slett sender lyspulser mot huden som absorberes i hårroten, og gjør at hårsekken går i hvilefase. Som en følge av dette faller håret av naturlig, og gjenvekst hemmes. Åhåj, dette er jo nesten for godt til å være sant, og nå er jeg i full gang med å teste produktet.

Det som er så alright, er at man kan barbere seg underveis – det påvirker ikke behandlingen, og man skal faktisk barbere bort håret på området du ønsker å behandle, før du tar laseren fatt. Dette synes jeg er veldig fint, sånn at man slipper å måtte spare ut en hel skog før man kan gjenta behandlingen. Noen ganger passer det nemlig dårlig med skog, haha, så det er i hvert fall noe man ikke trenger å tenke på.

Resultatene vil komme etterhvert – dette er en prosess som krever litt tålmodighet, men hvis dette funker like bra som jeg både tror og håper, vil det være verdt det. Tenk da!? Å bli kvitt bikinilinjen, hårene under armhulene, eller på leggene én gang for alle? Uten å måtte bruke en million for å få den fjernet på klinikk? Halleluja – jeg gleder meg!

Nice to know: Dette apparatet funker best for oss med mørk hårvekst, og kan gi hårfri hud i opptil 8 uker. Apparatet er utviklet i samarbeid med hudleger og forskere, og er siste innovasjon innen hårfjerning!

STEG FOR STEG – DETTE GJØR DU:

1. Før du bruker Lumea, bør du forhåndsbehandle huden ved å fjerne hår fra overflaten. Dette gjør at lyset absorberes lettere av delene av håret som ligger under huden. Sørg for at huden er helt tørr og fri for oljebaserte stoffer, og velg riktig tilbehør til riktig område. Det finnes fire ulike behandlingsvinduer (slike jeg holder i hånden på bildet) beregnet for fire ulike områder; ansikt, armhule, bikinilinje og legger.

Viktig: Ta en hudtest på et område som ikke er følsomt, slik at du vet hvordan huden reagerer på behandlingen.

2. Slå på enheten, og velg den innstillingen som passer din hudtype og område som skal behandles. Jeg synes nivå 5 var bittelitt ubehagelig. Det føltes som et lite stikk eller en flamme, og har kommet frem til at nivå 4 er best på legger, og at nivå 3 er best under armhule og på bikinilinjen. Husk at dette er individuelt, og at du selv må prøve deg frem til det som passer deg best.

3. Plasser apparatet i en vinkel på 90 grader i forhold til huden, slik at det integrerte sikkerhetssystemet er i kontakt med huden. Apparatet lyser når det holdes riktig på huden, og det integrerte sikkerhetssystemet forhindrer utilsiktede lysblink når det ikke er hudkontakt.

4. Trykk enheten hardt mot huden for å sikre god hudkontakt. Trykk på lysblinkknappen for å utløse et lysblink, og apparatet vil da avgi en myk poppende lyd. Man føler en varm følelse når lysblinket utløses, og det som kan være fint å vite, er at spredningslyset fra enheten ikke er skadelig for øynene. Det kan likevel være lurt å ikke se på lyset, men briller er altså ikke nødvendig.

5. Plasser apparatet på det neste området som skal behandles. Etter hvert lysblink tar det opptil 2 sekunder før enheten er klar for å avgi et nytt lysblink. Utløs lysblinkene tett på hverandre for å forsikre deg om at du har behandlet alle områdene, men husk at det samme området bare skal behandles én gang i hver runde. For de første fire til fem behandlingene, bruk du bruke apparatet én gang annenhver uke, for å sikre at alle hårene behandles.

Etter den tredje behandlingen vil Lumea IPL minske hårveksten med 92%, så nå er jeg så spent atte hjelp. Skal jeg virkelig klare å ta knekken på bikinilinjen én gang for alle? Og på en såpass smertefri måte? Jeg gleder meg SÅ til å se resultatet.

Les mer om produktet HER!

Har dere en bra fredag så langt, snuppiser? Og har dere spenstige planer for helgen? ❤️?????

Annonse