Annonse

UTNYTT PLASSEN MAKSIMALT

//Noen av poduktene er sponset

Mine fine, hallaisen ♥

Har dere en bra onsdag? Eller lillelørdag, som onsdagen også blir kalt?

Jeg hygger borte i butikken, og tenkte å komme med noen supre tips innimellom slaga. Vi er nok ikke alene om denne plassmangelen på hjemmebane – det er mye som skal på plass, og få steder å plassere alt, og da er redningen hyller, kommoder og skap som ikke fyller så mye av rommet, men som likevel gir rom til diverse.

I gangen i andre etasje er det i utgangspunktet ikke plass til noe som helst. Alle møbler i standard-størrelser er bare å glemme, og da ble vi overlykkelige over at vi kunne skreddersy en genial løsning med garderobesystem fra Elfa. Vi har mange sko, men det å finne plass til disse var ikke en enkel oppgave. Skoskapene fra IKEA, f.eks, rommer jo ikke så mange par, de finnes bare i bestemte størrelser, og derfor var det gull at vi kunne mer eller mindre designe vårt eget skoskap, ut i fra egne mål.

IMG_0321

IMG_0363

Det vi gjorde var rett og slett å forlenge den ene veggen ved hjelp av en plate, for så å montere veggskinnene direkte på bakveggen, feste på noen hyller, og shmæcke opp noen råfine skyvedører. (Ok da, Elfa monterte, mens vi stod å så på, haha. Men dette kan man altså superenkelt montere sjæl – just saying’)

Skoskapet er altså ikke dypere enn 35 cm, det fyller opp hele veggen fra gulv til tak, og rommer nesten hundre par sko, noe som gjør denne løsningen til den mest geniale ever. I tillegg er dørene superfreshe med både speil og farger som mint og knæsj gul, som gir et unikt preg til denne gangen.

IMG_0325

IMG_0334

PicMonkey Image-9

IMG_0319

Og så har vi den bittelille, hurra-meg-rundt-kommoden, jeg kom over ved en tilfeldighet. Jeg har lenge letet etter en type kommode til denne gangen, men når man ikke har plass til noe som har en mindre dybde enn 30 cm, er det nesten en umulig oppgave. Jeg har funnet et par konsollbord tidligere, men slike bord gir jo ikke akkurat noe oppbevaringsmulighet. Da blir bordet bare til pynt, og da kan man like så greit være foruten.

MEN… Så kom jeg altså over en kanonfin og genial kommode som er så liten som 25 cm dyp, men som likevel rommer latterlig mye med sine 15 skuffer i ulike størrelser. Dette møbelet er altså så smart at jeg gliser hver gang jeg ser det, og perfekt når man ønsker en mer organisert hverdag. Jeg fant denne kommoden på Bohus – det kostet litt, men verdt hver eneste krone, og nå har de jaggu 40% rabatt på denne herligheten med navn Nordic Line. (Dette er ikke kjøpt og betalt, men et hot tips fra en sjukt happy bergenser som omsider har fått orden i rotet)

IMG_0345

IMG_0314

For å pimpe kommoden et par hakk, og for å gjøre den enda mer unik med et personlig preg, har jeg byttet ut alle knottene med noen mer spenstige varianter fra Kremmerhuset. De har jo så sjukt mange fine knotter, som nå pryder denne geniale kommoden.

En råfin kobberfarget lampe gjorde også susen i gangen, og nå har dette rett og slett blitt et fresht rom i leiligheten, hvor vi faktisk har plass til å oppbevare alt fra sko og lyspærer, til verktøy, plaster, kontorrekvisita og sminke. Det tok meg et helt år å finne geniale løsninger, men nå er de altså på plass. HURRA!

IMG_0350

IMG_0340

Det eneste som mangler nå er en annen veggfarge. Hva tror dere kunne passet her oppe? Jeg synes den hvite veggen er dørgende kjedelig, og det samme er parketten. Gulvet skal uten tvil males hvitt, men så gjelder det å finne en rålekker farge til veggen som vil gjøre gangen litt lunere. Hmmm… *tenke, tenke*.

Svigerfar er i Oslo i dag, så når jeg stenger butikken klokken 18.00, skal vi alle sammen ut og spise en god middag. Dette blir en ekstra fin onsdagskveld, kjenner jeg ♥

Nyt resten av dagen, superstjerner.

Annonse