UTPAKKING OG GODE RUTINER

Woohooo – vi våknet like før klokken syv i dag, og hvis det fortsetter sånn, vil jeg si at vi har klart å styre unna den verste jetlagen, og i tillegg komme inn i en enda bedre rytme og rutine. Apropos gode rutiner… Like før vi dro hadde jo jeg kommet i mål med det gigantiske ryddeprosjektet mitt, og det var helt vidunderlig å komme hjem til en strøken leilighet. Vi kom jo drassende med kofferter og bæreposer fra tax free’en, og i dag startet jeg dagen med å pakke ut, og sette på en klesvask. Nå snakker vi orden og reda, ass – dette her er jo veldig ulikt meg! Vanligvis står koffertene i gangen i flere uker – ofte er de åpnet i tillegg, hvor innholdet flyter utover. Not this time!

Det er jo også litt ekstra stas å pakke ut når koffertene inneholder nye tilskudd til garderoben. Vi har shoppet litt i Tokyo – i størst grad vintage, og jeg gleder meg til å ta i bruk nye (brukte) plagg. Tokyo er virkelig et mekka for vintage-lovers som oss! Er dere keen på en haul-video? I så fall er det bare til å rekke opp en hånd, så skal vi nok få mekket ihop en aldri så liten snutt hvor vi viser hva som ble med oss hjem fra Japan.

Det har skjedd store endringer i mitt shopping-mønster. Før handlet jeg ekstremt mye ræl med meg hjem fra ulike reiser – mange duppeditter, som ofte var laget av plast. Dette er det slutt på! Vi må tenke over den stakkars planeten vår, og vi er helt nødt til å kutte ned på den vanvittige shoppingen. Bruk-og-kast-mentaliteten er skremmende stor, og her kan vi alle gjøre miljøet en sjanse om vi blir litt mer bevisste. Selvfølgelig skal man få lov til å kjøpe seg noe nytt innimellom, men det er viktig å tenke over hva man kjøper, hvor det produseres, og hva det er laget av. Denne gangen er det få duppeditter som har blitt med meg hjem – to små esker med plaster, er vel det eneste, i tillegg til den skjønne vesken under her. Jeg måtte bare, haha. Gudetama, som han heter, er jo en av Japans mest populære maskoter, og denne vesken skal jeg bruke hver gang jeg trenger å piffe opp antrekket et par hakk, haha.

Det var så deilig å komme hjem til en nesten snøfri hage. I dag skinner solen, og skal jeg tro på værmelderen på radioen, blir det hele 12 grader i hovedstaden i dag – halleluja! Er våren omsider på vei?

Har dere en fin dag i dag, snuppiser?