Annonse

VAFFELONSDAG

Hallaisen skjønninger, hallaisen torsdag!

Først og fremst.. FOR et engasjement i de siste innleggene!! WÆÆÆ jeg digger dere herfra til månen og tilbake, og jeg ELSKER å lese om deres mange erfaringer, flauser og andre juicy stories i innlegget «Let’s talk orgasms»! Hahah, dere rocker, og det her skal vi fortsette med fremover!

Fra orgasmer til vafler.. Haha! Vi i vennegjengen gjør så godt vi kan når det gjelder å møtes til en hyggelig sammenkomst, og det er jaggu ikke enkelt å finne en dag som passer for alle. Når det er vafler inne i bildet, er de ferreste av oss vonde å be, og i går ble det superdigge vafler og spillkveld i cribben til Pay og Kamilla. SÅ kooooos! Denne dagen var kjærestene også invitert, og vi jentene som er i forhold prøver jo febrilsk å spleise typene våre, sånn at vi kan dra på sånne par-ferier sammen. Sånne turer hvor gutta drikker øl og vi girlsa shopper, vet dere.. SÅNNE klisjéturer har vi liksom planer om å dra på, så får vi se om gutta er like enige i den tanken der som oss. Hehehe!

Snakk om voksen-onsdag! Vafler, hunder, kjærester, kaffe, og Alias.. Så forbanna hyggelig!

Det her kan jeg bli vant til, selvom sånne spillkvelder ikke er godt for meg sånn helsemessig! Jeg blir så on fire at det ryker av meg. Jeg HATER å tape, blir steik forbanna på lagspilleren hvis det ikke går vår vei, for det er jo ALDRI min feil hvis det går dårlig, sant vel? Hehehehe.. Ojojoj, det kan ikke være kjekt å spille med meg, og på et tidspunkt var jeg faktisk utestengt fra alt som heter kort- og brettspill. Det skjønner jeg godt!

Nå skal jeg snart suse ut av døren og videre i et møte med regnskapsfører, etterfulgt av en ny tur på HelvetesIKEA! HJELP! Stemningen var jo så sjuuukt dårlig da vi var der på tirsdag, så vi glemte jo faktisk å kjøpe det vi dro ut til IKEA for å kjøpe. Er det mulig? Skyt meg! Ønsk oss lykke til, så satser vi på godstemning på IKEA om noen timer. Hehehehhe!

Nyt dagen, fine mennesker. Snart helg ♥

Annonse